Ubytování ve městě Encinarejo De Córdoba

Město Encinarejo De Córdoba se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Encinarejo De Córdoba nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Encinarejo De Córdoba

Casa completa con piscina a 15 km de Córdoba
Casa completa con piscina a 15 km de Córdoba

9,7 / 10 (74 hodnocení)

V ubytování Casa completa con piscina a 15 km de Córdoba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa completa con piscina nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. a 15 km de Córdoba se nachází v Encinarejo De Córdoba. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, nepřetržitě otevřenou recepci a bezplatné Wi-Fi. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casa completa con piscina a 15 km de Córdoba leží 13 km od Mediny Azahara a 18 km od mešity Cordoba. Na letiště Sevilla je to 137 km.

GRAN CASA RURAL CON PATIO EN ENCINAREJO DE CÓRDOBA
GRAN CASA RURAL CON PATIO EN ENCINAREJO DE CÓRDOBA

9,2 / 10 (72 hodnocení)

V ubytování GRAN CASA RURAL CON PATIO EN ENCINAREJO DE CÓRDOBA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. GRAN CASA RURAL CON PATIO EN ENCINAREJO DE CÓRDOBA se nachází v Encinarejo De Córdoba, 18 km od mešity v Córdobě, 15 km od nákupního centra El Zoco a 16 km od synagogy. Tento klimatizovaný apartmán se nachází 13 km od mediny Azahara a nabízí soukromé parkoviště a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, kabelovou TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Prázdninový dům stojí 17 km od věže Calahorra a paláce Merced. Letiště Sevilla je ve vzdálenosti 137 km.

CASA CLEMEN
CASA CLEMEN

9,2 / 10 (21 hodnocení)

CASA CLEMEN se nachází v Encinarejo De Córdoba a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na hory a balkonem. Tento prázdninový dům nabízí výhled na bazén a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo rybaření. Prázdninový dům stojí 13 km od mediny Azahara a 18 km od mešity Cordoba. Letiště Sevilla je ve vzdálenosti 137 km.

Casa Rural Casa Mamá Encinarejo by Ruralidays
Casa Rural Casa Mamá Encinarejo by Ruralidays

Casa Rural Casa Mamá Encinarejo by Ruralidays se nachází v obci Encinarejo De Córdoba, pouhých 13 km od mediny Azahara, a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také soukromý bazén. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 oddělené ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Mešita Cordoba je vzdálená 18 km a nákupní centrum El Zoco 15 km. Casa Rural Casa Mamá Encinarejo by Ruralidays stojí 137 km od sevillského letiště.