Ubytování ve městě Erjos

Město Erjos se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě Erjos nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Erjos

EL PISITO DEL TABLERO
EL PISITO DEL TABLERO

9,5 / 10 (24 hodnocení)

EL PISITO DEL TABLERO se nachází v Erjosu, 20 km od Los Gigantes, 33 km od Aqualandu a 48 km od golfového hřiště Golf del Sur. 37 km od botanické zahrady a parku Taoro. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 34 km od Siam Parku a 35 km od golfového hřiště Las Americas. Letiště Tenerife Jih je vzdálené 51 km.

La ROSA VIEJA
La ROSA VIEJA

9,5 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování La ROSA VIEJA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La ROSA VIEJA se nachází asi 37 km od aquaparku Aqualand a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 3 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 33 km od botanické zahrady a parku Taoro. Na letiště Tenerife North-Ciudad de La Laguna je to 52 km.

La Fortaleza
La Fortaleza

9,4 / 10 (88 hodnocení)

V ubytování La Fortaleza máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Fortaleza se nachází v Erjos-El Tanque a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol a terasu. 44 km od Los Cristianos. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 2 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Na místě je dětské hřiště. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. La Fortaleza stojí 45 km od letoviska Playa de las Americas a 29 km od města Puerto de la Cruz. Na letiště Tenerife Norte je to 53 km.

Monte del Agua House
Monte del Agua House

8,3 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Monte del Agua House máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Monte del Agua House se nachází v Erjosu, 21 km od Los Gigantes. Nabízí ubytování s terasou, Wi-Fi zdarma, nepřetržitě otevřenou recepci a turistické informace. Nabízí výhled na hory a terasu. Prázdninový dům má Blu-ray přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 2 ložnice a 2 koupelny s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Wellness centrum zahrnuje krytý bazén a vířivku. Monte del Agua House stojí 34 km od aquaparku Aqualand a 49 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 52 km.

Casa Rural Cho Agustin
Casa Rural Cho Agustin

7,4 / 10 (8 hodnocení)

Casa Rural Cho Agustin se nachází asi 34 km od aquaparku Aqualand a nabízí ubytování s terasou, rychlovarnou konvicí a výhledem na hory. Nabízí klimatizované ubytování, bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, satelitní TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Hosté mohou využívat zahradu a v okolí se věnovat pěší turistice. Casa Rural Cho Agustin stojí 48 km od golfového hřiště Golf del Sur a 35 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 51 km.

Casa de Anita Erjos
Casa de Anita Erjos

7 / 10 (1 hodnocení)

Casa de Anita Erjos se nachází v obci Erjos na Tenerife a nabízí terasu. Nabízí balkon, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Apartmán je vzdálený 20 km od Los Gigantes a 33 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 51 km.

Teide view Dome
Teide view Dome

6,9 / 10 (8 hodnocení)

Teide view Dome se nachází v Erjosu, 48 km od golfového hřiště Golf del Sur a 35 km od parku Siam. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Los Gigantes je vzdálené 20 km a Aqualand 34 km. Luxusní stan leží 36 km od golfového hřiště Las Americas a 37 km od botanické zahrady. Na letiště Tenerife South je to 51 km.