Ubytování ve městě Ermita Nueva

Město Ermita Nueva se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Ermita Nueva nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Ermita Nueva

Alojamiento Rural Cortijo La Gineta
Alojamiento Rural Cortijo La Gineta

9,5 / 10 (63 hodnocení)

Alojamiento Rural Cortijo La Gineta se nachází ve 100 let staré budově ve městě Ermita Nueva a nabízí okouzlující bílé domy. Nabízí krásné prostředí a každý má přístup k venkovnímu bazénu. Alojamiento Rural Cortijo La Gineta má bílé domy s tradičním interiérem s trámovými stropy a dřevěným nábytkem. Všechny domy mají terasu nebo patio s grilem. Dům s 1 ložnicí má vlastní bazén. V obývacím pokoji je krb, TV, křesla nebo pohovka. Kuchyň je vybavena lednicí, toustovačem, kávovarem a varnou deskou. Ermita Nueva se nachází 2 km od Alojamiento Rural Cortijo La Gineta s obchody. Do Alcalá La Real dojedete autem za necelých 10 minut. Okolní Cerro de Alojamiento Rural Cortijo La Gineta je známá svými archeologickými nalezišti. Dům stojí kousek pěšky od řeky Palancares.

Luxury Spanish Country House close to Granada & Sierra Nevada
Luxury Spanish Country House close to Granada & Sierra Nevada

Luxury Spanish Country House close to Granada & Sierra Nevada se nachází v obci Ermita Nueva a nabízí klimatizované ubytování se soukromým bazénem, výhledem na hory a terasou. Tento prázdninový dům nabízí výhled na bazén a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo lyžování, relaxovat v zahradě a využívat gril. Prázdninový dům stojí 42 km od vlakového nádraží Granada a 44 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 40 km.

Villa San Nicolas - private, tranquil, relaxing..
Villa San Nicolas - private, tranquil, relaxing..

Villa San Nicolas - soukromé, klidné, relaxační, 45 km od vlakového nádraží Granada a 47 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato klimatizovaná vila má 2 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 47 km od baziliky San Juan de Dios a bulváru Paseo de los Tristes. Villa San Nicolas - private, quiet, relax...