Ubytování ve městě Errazu

Město Errazu se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Errazu nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Errazu

Casa Bentta
Casa Bentta

9,3 / 10 (44 hodnocení)

V ubytování Casa Bentta máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Bentta se nachází asi 44 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a nabízí ubytování s terasou, kávovarem a výhledem na město. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům stojí 45 km od kostela Saint-Jean-Baptiste a vlakového nádraží Biarritz La Négresse. Na letiště Biarritz je to 48 km.

Apartamentos Rurales Kastonea
Apartamentos Rurales Kastonea

9,1 / 10 (27 hodnocení)

V ubytování Apartamentos Rurales Kastonea máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos Rural Kastonea se nachází ve městě ErHneď, pouhých 8 km od francouzských hranic, a nabízí bezplatné Wi-Fi. Nabízí apartmány se společnou zahradou a grilem. Každý apartmán se 4 ložnicemi má dřevěné podlahy, topení a obývací pokoj s krbem, pohovkou a TV. Kuchyňský kout je vybavený pračkou, sporákem a mikrovlnnou troubou. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na hory. Snídaně, obědy a večeře se podávají v restauraci vedle apartmánů. Zajistit lze také návštěvu farmy. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartmány jsou vzdálené 15 km od přírodní rezervace Señorío de Bértiz. Do Pamplony, San Sebastiánu a Irúnu dojedete autem za 55 minut.

Casa rural altza erreka
Casa rural altza erreka

9 / 10 (1 hodnocení)

Casa rural altza erreka se nachází asi 47 km od vlakového nádraží Saint Jean de Luz a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Tento prázdninový dům má 4 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Casa rural altza erreka stojí 48 km od kostela Saint-Jean-Baptiste a vlakového nádraží Biarritz La Négresse. Na letiště Biarritz je to 51 km.