Ubytování ve městě Es Arenals

Město Es Arenals se nachází v regionu Formentera ve státě Španělsko. Celkově ve městě Es Arenals nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Es Arenals

Casa del bosque
Casa del bosque

9,5 / 10 (2 hodnocení)

Casa del bosque se nachází v Es Arenals a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Nachází se méně než 1 km od pláže Es Cupinar a nabízí bar a bezplatné parkování. Klimatizovaná vila má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 1,4 km od pláže Es Arenals a 2 km od pláže Migjorn. Na letiště Ibiza je to 42 km.

Apartamentos La Fragata
Apartamentos La Fragata

9,3 / 10 (69 hodnocení)

V ubytování Apartamentos La Fragata máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartamentos La Fragata se nachází jen pár kroků od pláže Es Arenals a nabízí zahradu, restauraci a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na moře, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Apartamentos La Fragata stojí 400 metrů od pláže Migjorn a 3 km od pláže Es Cupinar. Na letiště Ibiza je to 42 km.

Casa Carpe Diem
Casa Carpe Diem

8,5 / 10 (28 hodnocení)

Casa Carpe Diem se nachází asi 100 metrů od pláže Es Arenals a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na hory. Nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům stojí 2 km od pláže Es Cupinar a 2,2 km od pláže Migjorn. Letiště Ibiza je ve vzdálenosti 42 km.

Astbury Casa Stefi
Astbury Casa Stefi

Astbury Casa Stefi se nachází v Es Arenals, 300 metrů od pláže Migjorn a 1,4 km od pláže Ses Platgetes. Nabízí výhled na moře. Nabízí terasu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj a 1 koupelnu s vanou nebo sprchou. K dispozici je také kuchyň. Na místě je k dispozici služba půjčení jízdních kol a aut. Astbury Casa Stefi stojí 9,3 km od majáku La Mola a 6,7 km od trhu La Mola. Na letiště Ibiza je to 42 km.