Ubytování ve městě Escaladei

Město Escaladei se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Escaladei nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Escaladei

El Xalet del Priorat
El Xalet del Priorat

9,4 / 10 (11 hodnocení)

Nachází se jen 46 km od PortAventura v Escaladei, El Xalet del Priorat nabízí ubytování s terasou, venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi a přepážkou s turistickými informacemi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Pro děti je připraveno dětské hřiště. El Xalet del Priorat stojí 47 km od zábavního parku Ferrari Land a 32 km od Serra del Montsant. Na letiště Reus je to 43 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Terra Dominicata - Hotel & Winery - Adults Only
Terra Dominicata - Hotel & Winery - Adults Only

9,2 / 10 (322 hodnocení)

Terra Dominicata - Hotel & Winery - Adults Only in Tarragona has a bar and on-site dining. This 5-star hotel offers a 24-hour front desk. The property is set 38 km from Marina Tarragona. The rooms in the hotel are equipped with a coffee machine. All rooms are fitted with a private bathroom. A continental breakfast is available daily at Terra Dominicata - Hotel & Winery - Adults Only. The accommodation offers an outdoor pool. Palacio de Congresos is 1 hour away from Terra Dominicata - Hotel & Winery - Adults Only, while Railway Station Salou is 50 km away. Reus Airport is 28 km from the property.

Apartament Escaladei
Apartament Escaladei

8,4 / 10 (128 hodnocení)

V ubytování Apartament Escaladei máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartament Escaladei se nachází v Escaladei, 46 km od zábavního parku PortAventura a zábavního parku Ferrari Land. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi. Všechny apartmány mají posezení s rozkládací pohovkou, jídelní kout a plně vybavenou kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou, varnou deskou a toustovačem. K dispozici je plně vybavená koupelna se sprchou a fénem. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 32 km od Serry del Montsant a 38 km od Gaudího centra Reus. Na letiště Reus je to 43 km.