Ubytování ve městě Espinal-Auzperri

Město Espinal-Auzperri se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Espinal-Auzperri nabízíme 9 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Espinal-Auzperri

Casa Patxikuzuria
Casa Patxikuzuria

9,5 / 10 (296 hodnocení)

Casa Patxikuzuria se nachází v Espinal-Auzperri, 41 km od Pamplonské katedrály, a nabízí služby concierge, nekuřácké pokoje, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a terasu. Hotel stojí 41 km od náměstí Plaza del Castillo, 42 km od radnice Pamplona a 42 km od parku Ciudadela. K dispozici je sdílená kuchyň, nepřetržitě otevřená recepce a služba organizace výletů. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Pokoje mají sdílenou koupelnu se sprchou a některé také balkon nebo výhled na hory. Casa Patxikuzuria poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. V Espinal-Auzperri a okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Casa Patxikuzuria stojí 42 km od kongresového centra Baluarte a 43 km od Navarrské veřejné univerzity. Na letiště Pamplona je to 44 km.

Apartamentos Irati
Apartamentos Irati

9,4 / 10 (488 hodnocení)

Apartamentos Irati se nachází v Espinal-Auzperri v regionu Navarra, 41 km od Pamplonské katedrály. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, grilem, zahradou a neplaceným soukromým parkovištěm. Apartmány mají TV, vlastní koupelnu se sprchou a fénem a kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Některé apartmány mají terasu a/nebo balkon s výhledem na hory nebo do zahrady. Apartmán stojí 41 km od náměstí Plaza del Castillo a 42 km od radnice Pamplona. Na letiště Pamplona je to 44 km.

Casa Rural Roncesvalles
Casa Rural Roncesvalles

9,3 / 10 (204 hodnocení)

Casa Rural Roncesvalles se nachází v Espinal-Auzperri na poutní cestě Saint James Way a nabízí sluneční terasu a výhled na hory. Roncesvalles je vzdálený 6 km a Irati Forest 30 km. Ubytování má 6 ložnic, terasu a sdílený lounge. Casa Rural Roncesvalles stojí 45 km od Pamplony a 23 km od Saint-Jean-Pied-de-Port. Na letiště Pamplona je to 32 km.

HOTEL RURAL BASQUE IRATI
HOTEL RURAL BASQUE IRATI

9,3 / 10 (80 hodnocení)

HOTEL RURAL BASQUE IRATI se nachází v Espinal-Auzperri, 41 km od Pamplonské katedrály, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a barem. Hotel stojí 41 km od náměstí Plaza del Castillo, 42 km od radnice Pamplona a 42 km od parku Ciudadela. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a pokojová služba. Pokoje mají šatní skříň, TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu, ložní prádlo a ručníky. HOTEL RURAL BASQUE IRATI stojí 42 km od kongresového centra Baluarte a 43 km od Navarrské veřejné univerzity. Na letiště Pamplona je to 44 km.

Apartamentos Goizeder
Apartamentos Goizeder

9,1 / 10 (98 hodnocení)

APARTAMENTOS GOIZEDER se nachází v Espinal-Auzperri, 40 km od Pamplony, a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Saint-Jean-Pied-de-Port je vzdálený 23 km. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Součástí apartmánů je posezení, kuchyň s chladničkou, varnou deskou a rychlovarnou konvicí, vlastní koupelna s vanou nebo sprchou, ručníky a v některých případech také terasa a/nebo balkon. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo balkon. K dispozici je také kuchyňský kout se sporákem. Nechybí ani mikrovlnná trouba a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete vanu nebo sprchu. Nechybí ani ručníky. APARTAMENTOS GOIZEDER nabízí také gril. APARTAMENTOS GOIZEDER stojí 83 km od Zugarramurdi a 6 km od Roncesvalles. Na letiště Pamplona je to 45 km.

Casa Rural Oihan - Eder
Casa Rural Oihan - Eder

8,9 / 10 (44 hodnocení)

Casa Rural Oihan - Eder se nachází v Espinal-Auzperri v regionu Navarre a nabízí terasu a výhled do zahrady. Roncesvalles je vzdálený 6 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí, pračku a 2 koupelny se sprchou. Pro větší pohodlí jsou k dispozici ručníky a ložní prádlo. Na místě je zahrada a v okolí se můžete věnovat pěší turistice. Casa Rural Oihan - Eder stojí 41 km od Pamplony a 34 km od Saint-Jean-Pied-de-Port. Na letiště Pamplona je to 47 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Rural Irugoienea
Casa Rural Irugoienea

8,8 / 10 (254 hodnocení)

Casa Rural Irugoienea se nachází v Espinal-Auzperri v regionu Navarre a nabízí terasu a výhled na hory. 41 km od Pamplony. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Ubytování má společné posezení a jídelní kout. Ve všech je kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou a lednicí. Nechybí ani ručníky. Na místě je restaurace. Casa Rural Irugoienea stojí 33,5 km od města Saint-Jean-Pied-de-Port. Na letiště Pamplona je to 44,3 km.

Albergue Irugoienea
Albergue Irugoienea

8,5 / 10 (214 hodnocení)

Albergue Irugoienea se nachází v Espinal-Auzperri v regionu Navarra, 41 km od Pamplony. Nabízí terasu a výhled na hory. Všechny pokoje mají TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají posezení. Koupelny jsou sdílené. Albergue Irugoienea poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílený lounge. Albergue Irugoienea stojí 33,5 km od Saint-Jean-Pied-de-Port a 36 km od Zugarramurdi. Na letiště Pamplona je to 44 km.

Hostal Rural Haizea
Hostal Rural Haizea

8,1 / 10 (873 hodnocení)

Hostal Rural Haizea se nachází v Aurizberri-Espinal v Navarrě a nabízí bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje jsou vkusně zařízené ve středomořských barvách a mají TV s plochou obrazovkou a výhled do krajiny. Restaurace Rural Haizea podává inovativní a tradiční kuchyni. V kavárně si můžete dát sendviče, občerstvení, tapas a nápoje. Tento okouzlující penzion se nachází na slavné poutní cestě Camino de Santiago. Klášter Roncesvalles je vzdálený 5 km a do krásného lesa Irati dojedete za 15 minut.