Ubytování ve městě Estollo

Město Estollo se nachází v regionu La Rioja ve státě Španělsko. Celkově ve městě Estollo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Estollo

Casa San Andres Del Valle
Casa San Andres Del Valle

9,4 / 10 (133 hodnocení)

Casa San Andres Del Valle se nachází ve venkovském domě v Estollu a nabízí bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené 2 km od kláštera San Millán de la Cogolla, který je na seznamu světového dědictví UNESCO. Rustikální venkovský dům má dřevěné podlahy, trámové stropy a odhalené kamenné zdi.Vytápěné pokoje mají výhled na hory a vlastní posezení s TV s plochou obrazovkou. Ve vlastní koupelně najdete hydromasážní sprchu a fén. Casa San Andres Del Valle má sdílený lounge s krbem. K dispozici je také herna, zahrada a gril. Soukromé parkoviště je k dispozici zdarma. Do města Logroño dojedete autem za 30 minut. Hosté mohou také navštívit Miranda del Ebro, vzdálené 45 km.

Casa de Campo La Solana
Casa de Campo La Solana

8,6 / 10 (14 hodnocení)

Casa de Campo La Solana se nachází asi 14 km od města Rioja Alta a nabízí ubytování se zahradou, patiem a výhledem na město. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a squashi. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Venkovský dům stojí 43 km od muzea La Rioja a katedrály Santa María de la Redonda. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 57 km.