Ubytování ve městě Fernán-Núñez

Město Fernán-Núñez se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fernán-Núñez nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fernán-Núñez

Acogedor apartamento en calle San Marcos
Acogedor apartamento en calle San Marcos

10 / 10 (1 hodnocení)

Acogedor apartamento en calle San Marcos se nachází ve městě Fernán-Núñez, 30 km od mešity Cordoba, 34 km od Mediny Azahara a 26 km od věže Calahorra. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaný apartmán má 3 oddělené ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 27 km od nákupního centra El Zoco a synagogy v Córdobě. Acogedor apartamento en calle San Marcos stojí 127 km od sevillského letiště.

Amplio y luminoso piso con vista a Carrera Oficial
Amplio y luminoso piso con vista a Carrera Oficial

9,7 / 10 (3 hodnocení)

Amplio y luminoso piso con vista a Carrera Oficial se nachází ve městě Fernán-Núñez, 34 km od Mediny Azahara, 27 km od věže Calahorra a 28 km od synagogy v Córdobě. K mešitě Cordoba je to 31 km a ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 28 km od nákupního centra El Zoco a 29 km od paláce Viana. Letiště Sevilla je ve vzdálenosti 127 km.

Piso amplio y luminoso con terraza-patio cordobés
Piso amplio y luminoso con terraza-patio cordobés

8,6 / 10 (8 hodnocení)

Piso amplio y luminoso con terraza-patio cordobés se nachází ve městě Fernán-Núñez, pouhých 32 km od mešity Cordoba, a nabízí ubytování se zahradou, společným lounge, terasou a bezplatným Wi-Fi. K dispozici je také balkon. Tento apartmán má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 35 km od mediny Azahara a 28 km od věže Calahorra. Piso amplio y luminoso con terraza-patio cordobés stojí 128 km od sevillského letiště.