Ubytování ve městě Fonalleras

Město Fonalleras se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fonalleras nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fonalleras

CAN PLANAS
CAN PLANAS

9,7 / 10 (3 hodnocení)

CAN PLANAS se nachází 15 km od mořské rezervace Medes Islands a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, zahradu a klimatizované ubytování s terasou a bezplatným Wi-Fi. Všechny apartmány mají terasu s výhledem na hory, bazén nebo do zahrady a kuchyň s lednicí a myčkou nádobí. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Venkovský dům stojí 27 km od vlakového nádraží Girona a 36 km od Dalího muzea. Letiště Girona-Costa Brava je vzdálené 42 km.

Apartamento*Rural*Masia
Apartamento*Rural*Masia

Apartamento*Rural*Masia se nachází ve městě Fonalleras, 14 km od mořské rezervace Medes Islands, 28 km od vlakového nádraží Girona a 37 km od Dalího muzea. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 45 km od golfového hřiště Peralada a 7,8 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 44 km.