Ubytování ve městě Fonteta

Město Fonteta se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fonteta nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fonteta

Mas Generós - Adults-Only Eco Hotel
Mas Generós - Adults-Only Eco Hotel

9,4 / 10 (252 hodnocení)

Mas Generós - Adults-Only Eco Hotel se nachází v obci Fonteta, 22 km od mořské rezervace Medes Islands a 32 km od vlakového nádraží Girona, a nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, sezónním venkovním bazénem a zahradou. Některé apartmány mají terasu s výhledem na hory, plně vybavenou kuchyň a vlastní koupelnu se sprchou. Každé ráno se podává vegetariánská snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Mas Generós stojí 44 km od Dalího muzea. - Adults-Only Eco Hotel je vzdálený 14 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 47 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Can Nentia
Can Nentia

9,3 / 10 (6 hodnocení)

Can Nentia se nachází ve městě Fonteta v Katalánsku a nabízí venkovní bazén a gril. Girona je 34 km daleko. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo patio. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač, lednice a kávovar. Ve vlastní koupelně najdete bezplatné toaletní potřeby a fén. Nechybí ani ručníky. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a pěší turistiky. Can Nentia stojí 49 km od Figueres a 65 km od Cadaqués. Letiště Girona-Costa Brava je vzdáleno 45 km.

Holiday Home Fonteta
Holiday Home Fonteta

9 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Fonteta se nachází v obci Fonteta, 26 km od mořské rezervace Medes Islands, 33 km od vlakového nádraží Girona a 45 km od Dalího muzea. Nabízí soukromý bazén, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu a 7 ložnic. Tento klimatizovaný prázdninový dům má TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 3 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Prázdninový dům je vzdálený 16 km od golfového hřiště Golf Playa de Pals a 17 km od golfového hřiště Emporda. Na letiště Girona-Costa Brava je to 48 km.

Holiday Home Can Cals
Holiday Home Can Cals

8 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home se nachází ve městě Fonteta v Katalánsku. Can Cals je 3hvězdičkový hotel s bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice a přímý přístup na balkon. Tento prázdninový dům má terasu s výhledem na hory, satelitní TV, dobře vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí a 2 koupelny s bidetem a fénem. Prázdninový dům stojí 26 km od mořské rezervace Medes Islands a 35 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 50 km. Může Cals.