Ubytování ve městě Fonts

Město Fonts se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fonts nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fonts

Holiday Home Bretos 8 - CGE 215
Holiday Home Bretos 8 - CGE 215

10 / 10 (1 hodnocení)

Holiday Home Bretos 8 - CGE 215 se nachází v obci Fonts a nabízí ubytování se soukromým bazénem. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 2 koupelny se sprchou. Prázdninový dům stojí 37 km od mořské rezervace Medes Islands a 42 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.

Casa Joan de Fontsagrada
Casa Joan de Fontsagrada

8,6 / 10 (13 hodnocení)

Prázdninový dvojdomek Casa Joan de Fontsagrada se nachází v Gabetu v Katalánsku, 36 km od Sortu. Llavorsí je 47 km daleko. Apartmán má kuchyň s myčkou nádobí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Casa Joan de Fontsagrada má také gril. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat cyklistice a pěší turistice. Casa Joan de Fontsagrada stojí 33 km od Ponts a 35 km od El Pont de Suert.

Holiday Home Bretos 7 - CGE213
Holiday Home Bretos 7 - CGE213

6 / 10 (3 hodnocení)

Holiday Home Bretos 7 - CGE213 se nachází v obci Fonts a nabízí ubytování se soukromým bazénem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má terasu. Prázdninový dům má 3 ložnice, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 1 koupelnu se sprchou. Prázdninový dům stojí 37 km od mořské rezervace Medes Islands a 42 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 41 km.