Ubytování ve městě Fornols

Město Fornols se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fornols nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fornols

Apartamento Molí de Fòrnols
Apartamento Molí de Fòrnols

9,2 / 10 (27 hodnocení)

Apartamento Molí de Fòrnols se nachází ve Fornols a nabízí terasu, restauraci, bar, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí balkon a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává americká snídaně. Apartmán Molí de Fòrnols má vířivku. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, relaxovat v zahradě nebo se věnovat pěší turistice nebo lyžování. Ubytování je vzdálené 18 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa a 27 km od lyžařského střediska Port del Comte. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdálené 42 km.

Casa Rural Molí de Fòrnols
Casa Rural Molí de Fòrnols

8,9 / 10 (141 hodnocení)

Casa Rural Molì de Fòrnols se nachází na úpatí přírodní rezervace Cadí-Moixeró a nabízí pokoje s bezplatným Wi-Fi a topením. Do vesnice Fòrnols dojedete autem za 13 minut. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou a šatní skříní. Ve vlastní koupelně je vana a k dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Tento penzion má restauraci a jídelnu s rustikálním krbem. Na místě je soukromé neplacené parkoviště. Můžete se vydat na pěší túru do 12,5 km vzdálených hor Serra del Verd nebo na kole prozkoumat okolní krajinu.

Bungalow Tossa Pelada i Mobil Home Rodell
Bungalow Tossa Pelada i Mobil Home Rodell

8,7 / 10 (15 hodnocení)

Bungalow Tossa Pelada se nachází ve městě Fornols. i Mobil Home Rodell nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a terasu. Některé apartmány mají kuchyň s lednicí, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. V okolí se lze věnovat lyžování. Kemp stojí 18 km od lyžařského střediska Tuixent - La Vansa a 27 km od lyžařského střediska Port del Comte. Na letiště Andorra-La Seu d'Urgell je to 42 km.

Apartaments Cal Climent
Apartaments Cal Climent

8,3 / 10 (515 hodnocení)

V ubytování Apartaments Cal Climent máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Apartments Cal Climents se nachází uprostřed přírody v malém městečku Fornols. Všechny apartmány mají topení a bezplatné Wi-Fi. V obývacím pokoji je kabelová TV s plochou obrazovkou a většina apartmánů má také krb. Každý má vlastní kuchyň s keramickou varnou deskou a mikrovlnnou troubou. V koupelně je sprcha a k dispozici jsou ručníky a ložní prádlo. Mezi oblíbené aktivity v okolí patří pěší turistika, cyklistika a poznávání krajiny. Přírodní rezervace Cadi-Moixero je vzdálená 5 minut jízdy.