Ubytování ve městě Foyes Blanques

Město Foyes Blanques se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Foyes Blanques nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Foyes Blanques

Sun kissed Villa in Albir with Swimming Pool
Sun kissed Villa in Albir with Swimming Pool

10 / 10 (1 hodnocení)

Sun kissed Villa in Albir with Swimming Pool se nachází ve Foyes Blanques, pouhých 8,6 km od aquaparku Aqualandia. Nabízí ubytování s fitness centrem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. Vila má také vlastní bazén. Klimatizovaná vila má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Hosté mohou využívat vířivku. K dispozici je venkovní bazén a gril. V okolí se můžete věnovat lyžování. Sun kissed Villa in Albir with Swimming Pool stojí 12 km od Terra Natura a 13 km od aquaparku Aqua Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 66 km.

Villa Altea
Villa Altea

8 / 10 (2 hodnocení)

Villa Altea se nachází ve Foyes Blanques a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny se sprchou a vanou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 6,2 km od aquaparku Aqualandia a 9 km od zábavního parku Terra Natura. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 64 km.

Bungalow limoneros Spaniahome
Bungalow limoneros Spaniahome

Bungalow limoneros Spaniahome se nachází ve Foyes Blanques, 2,7 km od pláže Cap Blanch a 6,9 km od aquaparku Aqualandia. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, venkovním bazénem a zahradou. K dispozici je terasa. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 2 koupelny s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 10 km od aquaparku Aqua Natura a 45 km od golfového hřiště Alicante. Na letiště Alicante-Elche Miguel Hernández je to 64 km.