Ubytování ve městě Fuente de Cantos

Město Fuente de Cantos se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuente de Cantos nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuente de Cantos

El Zaguán de la Plata
El Zaguán de la Plata

9,4 / 10 (180 hodnocení)

El Zaguán de la Plata sídlí v budově z 19. století s typickou exotremadurijskou architekturou ve městě Fuente de Cantos. Nabízí klasicky zařízené apartmány s bezplatným Wi-Fi. Tyto prakticky zařízené apartmány mají 1 nebo 2 ložnice a koupelnu. V obývacím pokoji je pohovka a TV. Kuchyně jsou vybaveny sporákem, mikrovlnnou troubou, kávovarem a pračkou. V okruhu 2 minut chůze najdete řadu obchodů, restaurací a barů. El Zaguan de la Plata je vzdálen 20 minut jízdy a Badajoz je 110 km daleko. Sevilla a Merida jsou vzdálené 100 km.

Casa Rural ecológica Huerta del Pirata
Casa Rural ecológica Huerta del Pirata

7,7 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural ecológica Huerta del Pirata se nachází ve městě Fuente de Cantos a nabízí bezplatné půjčení jízdních kol, venkovní bazén, zahradu a výhled na bazén. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a stolnímu tenisu. Tento venkovský dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. K dispozici je také 1 koupelna s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. Venkovský dům má také gril. Casa Rural ecológica Huerta del Pirata zahrnuje dětské hřiště, zázemí pro vodní sporty a sdílený lounge. Iglesia Nuestra Señora de Granada a náměstí Plaza Mayor jsou vzdálené 36 km. Na sevillské letiště je to 121 km.