Ubytování ve městě Fuente el Sauz

Město Fuente el Sauz se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuente el Sauz nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuente el Sauz

La Casa del Abuelo Simón
La Casa del Abuelo Simón

9,7 / 10 (3 hodnocení)

La Casa del Abuelo Simón se nachází ve městě Fuente el Sauz a nabízí sezónní venkovní bazén a výhled na hory. Tento venkovský dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má 6 ložnic, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 5 koupelen se sprchou. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. Na letiště Salamanca je to 59 km.

Ideal grupos en Avila El Rincón de la Moraña
Ideal grupos en Avila El Rincón de la Moraña

7,7 / 10 (13 hodnocení)

Ideal grupos en Avila El Rincón de la Moraña se nachází ve městě Fuente el Sauz a nabízí ubytování se sezónním venkovním bazénem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a stolnímu tenisu. Tento venkovský dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny s bidetem a vířivkou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má vířivku. Ideal grupos en Avila El Rincón de la Moraña má zahradu a gril. Na letiště Salamanca je to 59 km.