Ubytování ve městě Fuentealbilla

Město Fuentealbilla se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuentealbilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuentealbilla

Casa Rural Tia Catalina
Casa Rural Tia Catalina

9,7 / 10 (11 hodnocení)

Casa Rural Tia Catalina se nachází asi 45 km od katedrály San Juan Bautista a nabízí výhled na hory, zahradu a terasu. Nabízí gril, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má terasu, výhled na město, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Regionální muzeum Albacete je vzdálené 47 km. Na letiště Albacete je to 53 km.

Bodega Andres Iniesta
Bodega Andres Iniesta

9,5 / 10 (6 hodnocení)

Bodega Andres Iniesta se nachází ve městě Fuentealbilla v regionu Castilla-La Mancha, 45 km od katedrály San Juan Bautista. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, dětské hřiště, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Farma má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Nechybí ani toustovač a kávovar. Bodega Andres Iniesta podává kontinentální snídani. Na místě je k dispozici gril a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Bodega Andres Iniesta stojí 47 km od Regionálního muzea Albacete. Na letiště Albacete je to 53 km.