Ubytování ve městě Fuentetoba

Město Fuentetoba se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Fuentetoba nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Fuentetoba

El Mirador de la Toba
El Mirador de la Toba

9,7 / 10 (21 hodnocení)

V ubytování El Mirador de la Toba máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Mirador de la Toba se nachází ve městě Fuentetoba, 8,9 km od autobusového nádraží Soria a 10 km od muzea Numantino. Nabízí výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 3 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu s bidetem, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 11 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 121 km.

LA CASA DE FUENTETOBA
LA CASA DE FUENTETOBA

9,7 / 10 (17 hodnocení)

LA CASA DE FUENTETOBA se nachází 8,3 km od autobusového nádraží Soria a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem do zahrady. 9,2 km od muzea Numantino. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Po dni stráveném pěší turistikou, lyžováním nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Prázdninový dům stojí 10 km od náměstí Mayor Soria Plaza. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 120 km.

Casa Rural La Cueva del Agua
Casa Rural La Cueva del Agua

9,3 / 10 (3 hodnocení)

Casa Rural La Cueva del Agua se nachází ve městě Fuentetoba a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na bazén. Apartmán má balkon a výhled do zahrady. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s vanou. K dispozici jsou také 3 koupelny s toaletními potřebami zdarma. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat lyžování. Casa Rural La Cueva del Agua stojí 8,3 km od autobusového nádraží Soria a 9,2 km od muzea Numantino. Na letiště Logroño-Agoncillo je to 120 km.