Ubytování ve městě Galisteo

Město Galisteo se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Galisteo nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Galisteo

Casa Rural La Alborá Jacuzzi Exterior
Casa Rural La Alborá Jacuzzi Exterior

9,5 / 10 (13 hodnocení)

V ubytování Casa Rural La Alborá Jacuzzi Exterior máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural La Alborá Jacuzzi Exterior se nachází v Galisteu a nabízí balkon s výhledem na město a hory, sezónní venkovní bazén, vířivku a wellness centrum. Tento 4hvězdičkový prázdninový dům má výhled na bazén a je vzdálen 44 km od přírodního parku Monfragüe. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny se sprchou a vířivkou. Nechybí ani satelitní TV s plochou obrazovkou a herní konzole. Prázdninový dům má sluneční terasu. Casa Rural La Alborá Jacuzzi Exterior nabízí hostům možnost rybaření a kanoistiky v okolí nebo využít zahradu. Ubytování je vzdálené 23 km od náměstí Plaza Mayor. Na letiště Salamanca je to 155 km.

La pension del Parador
La pension del Parador

8,9 / 10 (231 hodnocení)

La pension del Parador se nachází v Galisteu, 44 km od přírodního parku Monfragüe, a nabízí pokoje s klimatizací. K dispozici je také sdílená kuchyň, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hotel je nekuřácký a stojí 23 km od náměstí Plaza Mayor. Pokoje jsou vybavené kávovarem. La pension del Parador poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Na letiště Salamanca je to 155 km.