Ubytování ve městě Gamonedo

Město Gamonedo se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gamonedo nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gamonedo

La Terrentosa
La Terrentosa

9,6 / 10 (33 hodnocení)

La Terrentosa se nachází ve městě Gamonedo v Asturii a nabízí ubytování s bezplatným soukromým parkovištěm. Apartmány mají plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Apartmán je vzdálený 30 km od jezera Covadonga a 31 km od stezky Cares Trail. Na letiště Santander je to 124 km.

El Quesar de Gamoneo
El Quesar de Gamoneo

9,2 / 10 (77 hodnocení)

El Quesar de Gamoneo nabízí okouzlující, individuálně zařízené pokoje s výhledem na hory obklopující Gamoneo de Cangas. Nabízí restauraci a klidné prostředí ideální pro pěší turistiku. El Quesar de Gamoneo má atraktivní pokoje zařízené v rustikálním stylu s výhledem na okolní krajinu. K dispozici je bezplatné Wi-Fi, TV a vlastní koupelna. Hotel vyrábí vlastní sýr ve stylu Gamoneo a nabízí hostům možnost zúčastnit se kurzů výroby sýrů. Organizuje také pěší výlety po okolních kopcích. V restauraci hotelu Gamoneo si hosté mohou vychutnat místní horskou kuchyni. K dispozici je také salonek a terasa s krásným výhledem. Historické město Cangas de Onís leží 20 km od hotelu. Sousední vesnice Llano de Con je vzdálená 6 km a Benia de Onís 10 km.

4 bedrooms house with furnished garden and wifi at Picos de Europa
4 bedrooms house with furnished garden and wifi at Picos de Europa

4 bedrooms house with equipped garden and wifi at Picos de Europa se nachází v Gamonedu, 29 km od jezera Covadonga, 31 km od Cares Trail a 39 km od La Cueva de Tito Bustillo. Tento prázdninový dům je vzdálený 47 km od muzea Jurásico de Asturias. Tento prázdninový dům se 4 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům je vzdálený 39 km od golfového hřiště La Rasa de Berbes Golf a 43 km od obce Bufones de Pria. Na letiště Asturias je to 123 km.