Ubytování ve městě Garrigás

Město Garrigás se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Garrigás nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Garrigás

La Masia Costa Brava
La Masia Costa Brava

9,4 / 10 (70 hodnocení)

La Masia Costa Brava se nachází 11 km od Dalího muzea a nabízí ubytování, restauraci, zahradu, terasu a bar. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby, fén a župany. Každé ráno se podává snídaně formou bufetu. V okolí se lze věnovat cyklistice. La Masia Costa Brava stojí 19 km od golfového hřiště Peralada Golf a 35 km od vlakového nádraží Girona. Na letiště Girona-Costa Brava je to 47 km.

Torre Costa Brava
Torre Costa Brava

8,5 / 10 (2 hodnocení)

Torre Costa Brava se nachází v Garrigásu a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Nabízí vlastní bazén a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Prázdninový dům je vzdálený 13 km od Dalího muzea a 21 km od golfového hřiště Peralada. Na letiště Girona-Costa Brava je to 44 km.

El niuet Costa Brava
El niuet Costa Brava

El niuet Costa Brava se nachází v Garrigásu, 11 km od Dalího muzea, a nabízí terasu, zahradu a bezplatné Wi-Fi. Ubytování má výhled do zahrady a je vzdálené 19 km od golfového hřiště Peralada a 35 km od vlakového nádraží Girona. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. El niuet Costa Brava stojí 38 km od mořské rezervace Medes Islands a 12 km od vlakového nádraží Figueres Vilafant. Na letiště Girona-Costa Brava je to 47 km.