Ubytování ve městě Gata

Město Gata se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gata nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gata

Casa Rural El Fortin
Casa Rural El Fortin

9,4 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Casa Rural El Fortin máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural El Fortin se nachází ve městě Gata a nabízí zahradu. 49 km od Plasencie. Dům má TV s plochou obrazovkou. K dispozici je také jídelní kout a kuchyň se sporákem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. V koupelně najdete fén. Nechybí ani ložní prádlo a ručníky. V okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně cyklistiky a rybaření. Casa Rural El Fortin stojí 41 km od města Ciudad-Rodrigo.

Zocailla
Zocailla

9,3 / 10 (96 hodnocení)

Zocailla nabízí ubytování v obci Gata. Všechny apartmány mají plně vybavený kuchyňský kout s jídelním stolem, kabelovou TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, mikrovlnná trouba, minibar a kávovar. V tomto venkovském domě se podává snídaně formou bufetu nebo kontinentální snídaně. Zocailla má sluneční terasu. Po dni stráveném rybolovem nebo jízdou na kole mohou hosté relaxovat v zahradě nebo ve společném salonku. Na letiště Salamanca je to 166 km.

Apartamento Zocailla Suite
Apartamento Zocailla Suite

9,3 / 10 (42 hodnocení)

Apartamento Zocailla Suite se nachází ve městě Gata. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a tenisu. Apartmán má ložnici, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na letiště Salamanca je to 166 km.

Apartamento Zocailla
Apartamento Zocailla

9,3 / 10 (38 hodnocení)

Apartamento Zocailla se nachází v malebné vesnici Gata. Restaurace, kavárny a obchody jsou vzdálené 100 metrů. Tento nedávno zrekonstruovaný moderní hotel má TV s plochou obrazovkou. V plně vybavené kuchyni je mikrovlnná trouba, kávovar a sporák. V koupelně je sprcha. Ve všech prostorách je k dispozici klimatizace. Apartamento Zocailla stojí 220 km od letiště Badajoz.

Casa Rural La Cumbre
Casa Rural La Cumbre

9,2 / 10 (4 hodnocení)

Casa Rural La Cumbre se nachází v obci Gata v regionu Extremadura a nabízí balkon a výhled na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. K dispozici je terasa a dětské hřiště. V okolí se můžete věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 162 km.

Finca Vergel
Finca Vergel

9,1 / 10 (15 hodnocení)

V ubytování Finca Vergel máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Finca Vergel se nachází v obci Gata a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. K dispozici je bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Všechny apartmány mají mikrovlnnou troubu, varnou desku, kávovar, toustovač a rychlovarnou konvici. Některé apartmány mají satelitní TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště Salamanca je to 159 km.

La Posada de Norberta
La Posada de Norberta

9 / 10 (83 hodnocení)

La Posada de Norberta se nachází v Gatě, 50 km od La Alberca a 49 km od Plasencie. Pokoje jsou vybavené klimatizací a TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají vlastní koupelnu. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. La Posada de Norberta poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílená kuchyň s kávovarem. K dispozici je samoobslužná snídaně. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně rybaření a pěší turistiky. La Posada de Norberta stojí 41 km od Ciudad-Rodriga a 38 km od Monfortinha.

CASA RURAL LA MANFORTA
CASA RURAL LA MANFORTA

9 / 10 (6 hodnocení)

CASA RURAL LA MANFORTA se nachází ve městě Gata a nabízí sdílený lounge. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi a na místě je soukromé parkoviště. Tento venkovský dům má TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu s toaletními potřebami zdarma, fénem a sprchou. Některé apartmány mají jídelní kout a/nebo balkon. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Na letiště Salamanca je to 165 km.

Apartamento turístico SINUHÉ
Apartamento turístico SINUHÉ

8,9 / 10 (51 hodnocení)

Apartamento turístico SINUHÉ se nachází v obci Gata v regionu Extremadura a nabízí balkon a výhled na řeku. Výhled směřuje na hory a bazén. Klimatizovaný apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat rybaření. Apartamento turístico SINUHÉ leží 166 km od letiště Salamanca a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Casa Rural Las Jañonas
Casa Rural Las Jañonas

8,6 / 10 (130 hodnocení)

Casa Rural Las Jañonas se nachází v Gatě a nabízí ubytování s terasou nebo patiem, bezplatným Wi-Fi a TV s plochou obrazovkou, sdílený lounge a restauraci. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. V okolí se lze věnovat cyklistice. Na letiště Salamanca je to 166 km.

Apartamentos La Colmena de Gata
Apartamentos La Colmena de Gata

Apartamentos La Colmena de Gata se nachází ve městě Gata. Všechny apartmány mají balkon s výhledem na město, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. Všechny apartmány jsou klimatizované a mají posezení a/nebo jídelní kout. Na letiště Salamanca je to 166 km.