Ubytování ve městě Genevilla

Město Genevilla se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Genevilla nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Genevilla

Casa Rural Usategieta
Casa Rural Usategieta

9,6 / 10 (87 hodnocení)

Venkovský dům Casa Rural Usategieta se nachází v obci Genevilla, pouhých 20 minut jízdy od přírodní rezervace Izki, a nabízí okouzlující dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí nebo oddělenými postelemi a sdílenou střešní terasu. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Casa Rural Usategieta má vytápěné pokoje s dřevěnou podlahou, výhledem na město, šatní skříní a vlastní koupelnou se sprchou a fénem.K dispozici je také sdílený lounge a kuchyň s kávovarem, mikrovlnnou troubou a lednicí. Každé ráno se v obývacím pokoji podává snídaně. Pamplona je vzdálená 76 km a do města Vitoria dojedete za 45 minut. Na letiště Bilbao dojedete za 90 minut.

El Encinedo
El Encinedo

9,5 / 10 (8 hodnocení)

El Encinedo se nachází asi 41 km od arény Fernando Buesa a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům nabízí výhled na řeku a do zahrady a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 3 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Tento klimatizovaný prázdninový dům má také posezení a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Prázdninový dům stojí 15 km od golfového hřiště Izki-Golf a 28 km od Španělské federace přátel sdružení Camino de Santiago. Letiště Logroño-Agoncillo je vzdálené 46 km.