Ubytování ve městě Gibraleón

Město Gibraleón se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gibraleón nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gibraleón

The Cozy Home
The Cozy Home

9,2 / 10 (6 hodnocení)

The Cozy Home se nachází v Gibraleónu a nabízí zahradu, sdílený venkovní bazén a výhled do zahrady. Wi-Fi je dostupné zdarma. Tento venkovský dům má 2 ložnice, koupelnu s bidetem a satelitní TV s plochou obrazovkou. V kuchyni je myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Venkovský dům má také gril. The Cozy Home má také terasu. Ubytování je vzdálené 14 km od Huelvy.

Villa Antonia
Villa Antonia

9 / 10 (9 hodnocení)

Villa Antonia nabízí ubytování s výhledem do zahrady v Gibraleónu, 39 km od golfového hřiště Nuevo Portil a 35 km od golfového hřiště El Rompido. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 ložnice, TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je dětské hřiště. K dispozici je venkovní bazén a terasa. V okolí se můžete věnovat pěší turistice. Villa Antonia stojí 36 km od Muelle de las Carabelas a kláštera La Rabida. Na letiště Sevilla je to 113 km.