Ubytování ve městě Gilet

Město Gilet se nachází v regionu Valencijské společenství ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gilet nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gilet

Moya, relax en la Calderona
Moya, relax en la Calderona

10 / 10 (2 hodnocení)

Moya, relax en la Calderona se nachází asi 30 km od parku Jardines de Monforte a nabízí ubytování s výhledem na hory, bezplatné půjčení jízdních kol, fitness centrum a zahradu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a kulečníku. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. K dispozici je také posezení, pračka a 3 koupelny s fénem. K dispozici je také gril. Moya, relax en la Calderona stojí 31 km od zahrad Turia a Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Na letiště Valencia je to 37 km.

Precioso aptmento en Gilet a pies de la Calderona
Precioso aptmento en Gilet a pies de la Calderona

9,1 / 10 (15 hodnocení)

Precioso aptmento en Gilet se může pochlubit výhledem na hory. a pies de la Calderona nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 30 km od Jardines de Monforte. Tento apartmán nabízí klimatizované ubytování s terasou. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Apartmán je vzdálený 30 km od zahrad Turia a 31 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Precioso aptmento en Gilet a pies de la Calderona leží 37 km od letiště ve Valencii. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Complejo Turistico la Pinada
Complejo Turistico la Pinada

7,2 / 10 (722 hodnocení)

Complejo Turistico la Pinada se nachází v Giletu, 28 km od Jardines de Monforte, a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, společným lounge a terasou. Tento 2hvězdičkový hotel nabízí pokojovou službu, turistické informace a bezplatné Wi-Fi. Na skleničku můžete zajít do baru. Všechny pokoje jsou vybavené TV s plochou obrazovkou. Některé pokoje mají kuchyň s lednicí, sporákem a mikrovlnnou troubou. Complejo Turistico la Pinada má restauraci, která podává středomořskou a španělskou kuchyni. Na požádání jsou k dispozici také vegetariánské, veganské a bezmléčné pokrmy. Ubytování je vzdálené 28 km od zahrad Turia a 29 km od Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Letiště Valencia leží 35 km daleko.

Casita blanca Calderona
Casita blanca Calderona

Casita blanca Calderona se nachází v Giletu a nabízí klimatizované ubytování s vlastním bazénem, výhledem na město a terasou. Poskytuje výhled na hory a bazén a je vzdálen 30 km od Jardines de Monforte. Tento apartmán má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 31 km od zahrad Turia a Národního muzea keramiky a dekorativního umění González Martí. Na letiště Valencia je to 37 km.