Ubytování ve městě Giniginámar

Město Giniginámar se nachází v regionu Fuerteventura ve státě Španělsko. Celkově ve městě Giniginámar nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Giniginámar

Villa 7 Islas
Villa 7 Islas

9,7 / 10 (27 hodnocení)

Villa 7 Islas se nachází v Giniginámaru, pouhých 45 km od golfového hřiště Jandia, a nabízí zahradu, terasu a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a windsurfingu. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Villa 7 Islas stojí 36 km od Eco Museo de Alcogida a 38 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 41 km.

Cala Apartamentos
Cala Apartamentos

9,6 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování Cala Apartamentos máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cala Apartamentos se nachází na ideálním místě v letovisku Giniginámar, nedaleko pláží Paloma, Vachuelo Largo a Giniginamar. Nabízí terasu a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má balkon, výhled na moře, posezení, satelitní TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Cala Apartamentos stojí 44 km od golfového hřiště Jandia Golf a 39 km od golfového klubu Fuerteventura. Na letiště Fuerteventura je to 44 km.

La Marisma Beach
La Marisma Beach

9,4 / 10 (30 hodnocení)

V ubytování La Marisma Beach máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. La Marisma Beach se nachází v letovisku Giniginámar, jen pár kroků od pláže Giniginamar a 70 metrů od pláže Paloma, a nabízí terasu a klimatizaci. Tento apartmán se nachází 39 km od golfového klubu Fuerteventura a 45 km od Eco Museo de Alcogida. Apartmán má 1 ložnici, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na moře. Apartmán je vzdálený 70 metrů od pláže Vachuelo Largo a 44 km od golfového hřiště Jandia. Letiště Fuerteventura je ve vzdálenosti 44 km.

Villa Paradise Beach
Villa Paradise Beach

8,8 / 10 (27 hodnocení)

Tato atraktivní dvoupodlažní vila se nachází na nábřeží v klidné rybářské vesnici Giniginamar. Nabízí velkou zahradu, přímý přístup na pláž a 3 zařízené terasy. Světlé vily Paradise Beach mají 3 ložnice, z nichž 2 mají vlastní koupelnu. V obývacím pokoji je krb, TV, rozkládací pohovka a jídelní stůl a v kuchyni je pračka, trouba a mikrovlnná trouba. Villa Paradise Beach nabízí bezplatné parkování. Gran Tarajal je vzdálená 12,2 km a Puerto del Rosario 51 km. Villa Paradise Beach se nachází 20 minut jízdy od Tuineje a 27,1 km od Costa Calma. Na letiště Fuerteventura dojedete autem za 40 minut.

Aurora 104
Aurora 104

8,3 / 10 (12 hodnocení)

Aurora 104 se nachází v Giniginámaru a nabízí zahradu, terasu, restauraci, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Apartmán sídlí v budově z roku 1989 a v jeho okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a šnorchlování. Apartmán má balkon, výhled na moře, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a varnou deskou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí se lze věnovat cyklistice. Mezi zajímavosti v okolí patří pláže Giniginamar, Paloma a Vachuelo Largo. Aurora 104 stojí 44 km od letiště Fuerteventura a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.