Ubytování ve městě Gójar

Město Gójar se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Gójar nabízíme 7 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Gójar

Villa de la Acacia
Villa de la Acacia

10 / 10 (3 hodnocení)

Villa de la Acacia se nachází v Gójaru a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a stolnímu tenisu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 5 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 4 koupelny s bidetem a sprchou. K dispozici jsou také 4 koupelny s vanou a bezplatnými toaletními potřebami, ručníky a ložní prádlo. Na místě je dětské hřiště. Villa de la Acacia stojí 7,7 km od vědeckého parku Granada a 10 km od muzea San Juan de Dios. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 25 km.

Finca la Cabaña
Finca la Cabaña

9,9 / 10 (7 hodnocení)

Finca la Cabaña se nachází v Gójaru a nabízí venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na město. Venkovský dům má neplacené soukromé parkoviště a v okolí se můžete věnovat lyžování, cyklistice a tenisu. Tento klimatizovaný venkovský dům má 7 ložnic, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 7 koupelen s bidetem a sprchou. Ručníky a ložní prádlo jsou zajištěny. Venkovský dům má také gril. Finca la Cabaña zajišťuje službu půjčení jízdních kol. Ubytování je vzdálené 7,7 km od vědeckého parku Granada Science Park a 10 km od muzea San Juan de Dios. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 25 km.

Casa de Campo Los Manueles Ideal Perros Pet Friendly
Casa de Campo Los Manueles Ideal Perros Pet Friendly

9,6 / 10 (20 hodnocení)

Casa de Campo Los Manueles Ideal Perros Pet Friendly se nachází v Granadě, přibližně 9,3 km od vědeckého parku, a nabízí ubytování s terasou, patiem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům má zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 11 km od muzea San Juan de Dios a 12 km od granadské katedrály. Casa de Campo Los Manueles Ideal Perros je vzdálený 27 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

EL CASERIO DE TATI Y ANTONIO
EL CASERIO DE TATI Y ANTONIO

9,6 / 10 (9 hodnocení)

EL CASERIO DE TATI se může pochlubit sezónním venkovním bazénem a zahradou. Y ANTONIO nabízí ubytování v Gójaru s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. K dispozici je také soukromý bazén. Apartmán má terasu, výhled na bazén, 1 ložnici, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 8,2 km od vědeckého parku Granada Science Park a 10 km od muzea San Juan de Dios. EL CASERIO DE TATI Y ANTONIO stojí 26 km od letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen.

Constitucion's Home
Constitucion's Home

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Constitucion's Home se nachází v Gójaru, 8,4 km od vědeckého parku Granada Science Park a 10 km od muzea San Juan de Dios. Nabízí bezplatné Wi-Fi a klimatizaci. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Prázdninový dům má 2 ložnice, 2 koupelny, ložní prádlo, ručníky, TV, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Constitucion's Home stojí 11 km od granadské katedrály a bulváru Paseo de los Tristes. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 26 km.

Villa de la Acacia Gójar by Ruralidays
Villa de la Acacia Gójar by Ruralidays

Villa de la Acacia Gójar by Ruralidays se nachází v Gójaru, 7,7 km od vědeckého parku Granada Science Park, 10 km od muzea San Juan de Dios a 10 km od granadské katedrály, a nabízí venkovní bazén a terasu. Tento prázdninový dům má vlastní bazén, zahradu, gril, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 6 ložnic, satelitní TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 3 koupelny s bidetem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 10 km od třídy Paseo de los Tristes a baziliky San Juan de Dios. Villa de la Acacia Gójar by Ruralidays stojí 25 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Hotel Boutique Mirador del Olivar
Hotel Boutique Mirador del Olivar

Mirador del Olivar se nachází v Granadě, asi 8,1 km od vědeckého parku, a nabízí ubytování s terasou, balkonem a výhledem na město. Tato vila nabízí výhled na hory a bazén a bezplatné Wi-Fi. Klimatizovaná vila má 4 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 3 koupelny s bidetem a vířivkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 10 km od muzea San Juan de Dios a 11 km od granadské katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 26 km.