Ubytování ve městě Graena

Město Graena se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Graena nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Graena

Casa Cueva Lopera
Casa Cueva Lopera

9,2 / 10 (6 hodnocení)

Casa Cueva Lopera se nachází 4 km od centra Graeny a nabízí ubytování v ručně vykopávaných jeskyních s výhledem na pohoří Sierra Nevada a grilem. Jeskyně se vyznačují uměleckými detaily a zahrnují 1 manželskou postel a 2 samostatné postele. Kuchyňský kout je vybaven varnou deskou, kávovarem a malým jídelním stolem. Nechybí ani vlastní koupelna se sprchou. V centru Graeny najdete restaurace a supermarket. Granada je vzdálená 45 km a na letiště Federico García Lorca dojedete autem za 40 minut. Řeka Fardes je vzdálená pouhých 500 metrů a k jezeru Embalse de Francisco Abellán dojedete za 15 minut.

Cuevas Cañada de las Piedras
Cuevas Cañada de las Piedras

9,1 / 10 (45 hodnocení)

Cuevas Cañada de las Piedras se nachází v Graeně a nabízí výhled na bazén, sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu a gril. K dispozici je také vířivka a vířivka. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu s bidetem. K vybavení patří varná deska, toustovač, kávovar a rychlovarná konvice. Cuevas Cañada de las Piedras nabízí vířivku. Na místě je dětské hřiště a v okolí se lze věnovat cyklistice. Cuevas Cañada de las Piedras stojí 44 km od vyhlídky San Nicolas a kláštera Cartuja. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 59 km.

Cuevas Uropia
Cuevas Uropia

9,1 / 10 (35 hodnocení)

Cuevas Uropia se nachází 48 km od vyhlídky San Nicolas a nabízí ubytování s terasou. Venkovský dům má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Cuevas Uropia stojí 49 km od kláštera Cartuja a granadské katedrály. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 64 km.

Cuevas La Solana
Cuevas La Solana

9,1 / 10 (16 hodnocení)

Cuevas La Solana se nachází v obci Graena a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a gril. Apartmán má terasu, výhled do zahrady, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Cuevas La Solana stojí 44 km od vyhlídky San Nicolas a kláštera Cartuja. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 59 km.

Hostal Rural Gloria
Hostal Rural Gloria

9 / 10 (3 hodnocení)

Hostal Rural Gloria se nachází v andaluské obci Graena, 49 km od vyhlídky San Nicolas a kláštera Cartuja. Budova byla postavena v roce 2002 a stojí 50 km od granadské katedrály a muzea San Juan de Dios. Některé pokoje mají terasu s výhledem na město. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Všechny pokoje v Hostal Rural Gloria mají vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma, TV a klimatizaci. Některé pokoje mají balkon. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Hosté penzionu Hostal Rural Gloria se mohou v Graeně a okolí věnovat různým aktivitám včetně cyklistiky. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 64 km.

Cuevas La Cocinillas
Cuevas La Cocinillas

8,7 / 10 (81 hodnocení)

V ubytování Cuevas La Cocinillas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Cuevas La Cocinillas se nachází v obci Graena a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, zázemí pro vodní sporty a gril. Apartmán má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnu se sprchou a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří varná deska, toustovač a kávovar. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Cuevas La Cocinillas stojí 50 km od vyhlídky San Nicolas a kláštera Cartuja. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 65 km.

Hotel Balneario de Graena
Hotel Balneario de Graena

8,4 / 10 (425 hodnocení)

Hotel Balneario de Graena se nachází v Graeně, 49 km od vyhlídky San Nicolas, a nabízí ubytování s terasou, soukromým parkovištěm, restaurací a barem. Tento 4hvězdičkový hotel nabízí sdílený lounge a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. K dispozici je pokojová služba, nepřetržitě otevřená recepce a úschovna zavazadel. Pokoje jsou vybavené psacím stolem a TV s plochou obrazovkou. Hotel Balneario de Graena poskytuje pokoje s ložním prádlem a ručníky. Každé ráno se podává kontinentální snídaně nebo snídaně formou bufetu. Hosté hotelu Balneario de Graena se mohou v Graeně a okolí věnovat různým aktivitám včetně pěší turistiky. Hotel stojí 49 km od kláštera Cartuja a 50 km od granadské katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 64 km.

Pension Mari
Pension Mari

8,4 / 10 (5 hodnocení)

Pension Mari se nachází v Graeně, 48 km od vyhlídky San Nicolas a 49 km od kláštera Cartuja, a nabízí sdílený lounge a terasu. Budova byla postavena v roce 1970 a stojí 50 km od muzea San Juan de Dios. Ubytování je nekuřácké a je vzdálené 50 km od granadské katedrály. Všechny pokoje v penzionu mají terasu. Pension Mari má sdílenou koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. Některé pokoje mají výhled na město. K dispozici je ložní prádlo a ručníky. Na letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je to 64 km.