Ubytování ve městě Guialmons

Město Guialmons se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Guialmons nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Guialmons

Can Gasol Turisme Rural registre generalitat PT-00152
Can Gasol Turisme Rural registre generalitat PT-00152

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Can Gasol Turisme Rural registre generalitat PT-00152 se nachází v Guialmons a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, terasu, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům sídlí v budově ze 16. století a v okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Tento venkovský dům má DVD přehrávač, kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí, obývací pokoj s posezením a jídelním koutem, 6 ložnic a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. K dispozici je TV s plochou obrazovkou a CD přehrávač. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří katalánsky, anglicky, španělsky a francouzsky. Na místě je také dětské hřiště. Can Gasol Turisme Rural registre generalitat PT-00152 stojí 28 km od muzea Igualada Muleteer a muzea kože Igualada. Na letiště Reus je to 59 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Les Cavallerisses registre generalitat PT-00279
Les Cavallerisses registre generalitat PT-00279

9,1 / 10 (18 hodnocení)

V ubytování Les Cavallerisses registre generalitat PT-00279 máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel stojí 28 km od muzea Igualada Muleteer, Les Cavallerisses registre generalitat PT-00279 nabízí ubytování s vířivkou v Guialmons. 28 km od muzea kůže Igualada. Nabízí gril a bezplatné Wi-Fi. Tento venkovský dům má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavený kuchyňský kout s lednicí a kávovarem a 1 koupelnu s bidetem a sprchou. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Personál recepce hovoří anglicky, španělsky a francouzsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Venkovský dům má dětské hřiště. Les Cavallerisses registre generalitat PT-00279 stojí 32 km od kláštera Valbona de les Monges a 34 km od kláštera Poblet. Na letiště Reus je to 59 km.