Ubytování ve městě Herrera de Pisuerga

Město Herrera de Pisuerga se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Herrera de Pisuerga nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Herrera de Pisuerga

CASA ALTO LOS RENEDOS
CASA ALTO LOS RENEDOS

9,5 / 10 (4 hodnocení)

CASA ALTO LOS RENEDOS se nachází asi 20 km od města Iglesia de Santa Columba a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na hory. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště, sdílený lounge a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má 4 ložnice, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. Ručníky a ložní prádlo jsou k dispozici za příplatek. Prázdninový dům stojí 46 km od vily Romana La Olmeda. CASA ALTO LOS RENEDOS stojí 85 km od letiště Burgos. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

El Albergue de Herrera
El Albergue de Herrera

7,8 / 10 (73 hodnocení)

El Albergue de Herrera se nachází v obci Herrera de Pisuerga v Kastilii a Leonu, 48 km od Reinosy. Nabízí terasu. K dispozici je sdílená kuchyň a pokoje mají vlastní koupelnu. El Albergue de Herrera poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je nepřetržitě otevřená recepce a bezplatná úschovna kol. Hosté mohou využívat sdílený sezónní venkovní bazén vzdálený 350 metrů. Na místě si můžete zahrát tenis a v okolí se věnovat cyklistice a rybaření. El Albergue de Herrera stojí 24 km od Aguilar de Campóo a 33 km od Cervery de Pisuerga. Na letiště Burgos je to 64 km.