Ubytování ve městě Higuera de las Dueñas

Město Higuera de las Dueñas se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Higuera de las Dueñas nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Higuera de las Dueñas

La Senda de los Enebros
La Senda de los Enebros

9,4 / 10 (185 hodnocení)

La Senda de los Enebros se těší vynikající poloze uprostřed borového lesa a nabízí okouzlující pokoje s výhledem na hory nebo do zahrady a krytý bazén. Pokoje v hotelu La Senda de los Enebros mají klimatizaci, TV s plochou obrazovkou, minibar a vlastní koupelnu. Některé pokoje mají terasu. Ve společných prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. K dispozici je bar a restaurace, která kombinuje tradiční a moderní kuchyni. K dispozici je také zahrada, lounge s krbem a malá knihovna, kde si hosté mohou odpočinout. Okolí je ideální pro pěší turistiku a cykloturistiku. Vesnice Higuera de las Dueñas je vzdálená 6 km. Do Toleda a Madridu dojedete za 1,5 hodiny.

El Rincón de Anter
El Rincón de Anter

9,1 / 10 (14 hodnocení)

V ubytování El Rincón de Anter máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. El Rincón de Anter se nachází v Higuera de las Dueñas a nabízí ubytování s balkonem. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a myčkou nádobí a vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, varná deska, toustovač a kávovar. Na místě je k dispozici gril a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 116 km.