Ubytování ve městě Hontanas

Město Hontanas se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hontanas nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hontanas

Santa Brigida - Real 1
Santa Brigida - Real 1

9 / 10 (550 hodnocení)

Ubytování se nachází v Hontanasu, 40 km od muzea Burgos, a nabízí zdarma dostupné Wi-Fi. Santa Brigida - Real 1 nabízí ubytování se zahradou, bezplatným soukromým parkovištěm, terasou a restaurací. Je vzdálen 42 km od Kolosea Burgos. K dispozici je sdílená kuchyň a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Pokoje v hostelu mají vlastní koupelnu se sprchou. Santa Brigida - Real 1 podává každé ráno snídani à la carte. Ubytování je vzdálené 40 km od kostela La Merced a katedrály Burgos. Letiště Burgos je ve vzdálenosti 48 km.

Hotel Villa Fontanas
Hotel Villa Fontanas

9 / 10 (486 hodnocení)

V ubytování Hotel Villa Fontanas máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tříhvězdičkový Hotel Villa Fontanas se nachází v Hontanasu. Nabízí bezplatné Wi-Fi a zahradu. Všechny pokoje jsou vybavené satelitní TV s plochou obrazovkou. Pokoje mají šatní skříň. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. Hotel Villa Fontanas stojí 45 km od Burgosu a 40 km od Arca. Na letiště Burgos je to 56 km.

Hotel Rural El Descanso
Hotel Rural El Descanso

8,9 / 10 (74 hodnocení)

Hotel Rural El Descanso se nachází v Hontanasu a nabízí 1hvězdičkové ubytování, restauraci a bar. Tento 1hvězdičkový hotel má terasu a klimatizované pokoje s bezplatným Wi-Fi a vlastní koupelnou. Hotel je nekuřácký a stojí 40 km od muzea Burgos. Všechny pokoje mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Hotel Rural El Descanso podává kontinentální snídani. Ubytování je vzdálené 42 km od Kolosea Burgos a 40 km od kostela La Merced. Na letiště Burgos je to 47 km.

Albergue El Puntido
Albergue El Puntido

8,4 / 10 (255 hodnocení)

Albergue El Puntido se nachází v Hontanasu, 40 km od muzea Burgos a 42 km od Kolosea Burgos. Nabízí zahradu, sdílený lounge, bar a bezplatné Wi-Fi. Ubytování je vzdálené asi 40 km od kostela La Merced, 40 km od katedrály Burgos a 42 km od parku El Parral. Iglesia de San Gil leží 43 km od hostelu a Art Center. Caja de Burgos je 44 km daleko. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň. Albergue El Puntido poskytuje pokoje se sdílenou koupelnou a ložním prádlem. Ubytování je vzdálené 42 km od kláštera Santa María Real de las Huelgas a 43 km od univerzity Burgos. Na letiště Burgos je to 47 km.