Ubytování ve městě Hontoba

Město Hontoba se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hontoba nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hontoba

Paz Rural a una hora de Madrid
Paz Rural a una hora de Madrid

9,5 / 10 (32 hodnocení)

Nachází se v Hontoba, Paz Rural a una hora de Madrid nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací, bezplatnou půjčovnou jízdních kol a přístupem do zahrady s venkovním bazénem. K dispozici je také soukromý bazén. Prázdninový dům má 4 ložnice, 2 koupelny s vanou a bidetem, posezení a kuchyň. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Paz Rural a una hora de Madrid nabízí také gril. V okolí se lze věnovat rybaření. Guadalajara leží 44 km daleko. Na letiště Adolfa Suareze Madrid-Barajas je to 63 km.

Las vistas del valle
Las vistas del valle

9,4 / 10 (8 hodnocení)

Las vistas del valle se nachází v obci Hontoba a nabízí klimatizované ubytování s balkonem. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, 5 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Vila nabízí řadu wellness zařízení včetně sauny a vířivky. Las vistas del valle stojí 43 km od madridské brány a 42 km od katedrály Alcala De Henares. Na letiště Madrid-Torrejón je to 48 km.