Ubytování ve městě Hornillos del Camino

Město Hornillos del Camino se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hornillos del Camino nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hornillos del Camino

De Sol A Sol
De Sol A Sol

9 / 10 (202 hodnocení)

De Sol A Sol se nachází v Hornillos del Camino, 30 km od muzea Burgos, a nabízí zahradu, pokoje vhodné pro alergiky a bezplatné Wi-Fi. Nabízí rodinné pokoje a dětské hřiště. Hotel je nekuřácký a stojí 32 km od Kolosea Burgos. Všechny pokoje v hostelu mají šatní skříň a TV s plochou obrazovkou. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchou a některé mají terasu a jiné poskytují výhled na bazén. Nechybí ani ložní prádlo. De Sol A Sol podává kontinentální snídani. V Hornillos del Camino a okolí se můžete věnovat pěší turistice. De Sol A Sol stojí 23 km od parku El Parral a kláštera Santa María Real de las Huelgas. Na letiště Burgos je to 36 km.

Hornillos Meeting Point (Pilgrim Hostel)
Hornillos Meeting Point (Pilgrim Hostel)

8,7 / 10 (336 hodnocení)

Hornillos Meeting Point se nachází v Hornillos del Camino a nabízí bezplatné Wi-Fi, restauraci a terasu. Na místě je bar. Hotel se nachází na poutní cestě El Camino de Santiago. K dispozici je také sdílená kuchyň. Hornillos Meeting Point stojí 18 km od Burgosu a 46 km od Covarrubiasu. Na letiště Burgos je to 25 km.