Ubytování ve městě Hospital

Město Hospital se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hospital nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hospital

Casa Moreno
Casa Moreno

9,4 / 10 (26 hodnocení)

Casa Moreno se nachází v malém městečku Hospital de Tella, v národním parku Ordesa y Monte Perdido. Tyto okouzlující kamenné domy mají velkou zahradu s výhledem na hory. Domy mají 2 nebo 4 ložnice a obývací pokoj. Wi-Fi je dostupné zdarma. Casa Moreno má zahradu, gril a terasu. K dispozici jsou také turistické informace. Na místě a v okolí se můžete věnovat celé řadě aktivit včetně lyžování, cyklistiky a jízdy na koni. Parkování na místě je zdarma.

Apartamentos Casa Ruben
Apartamentos Casa Ruben

9 / 10 (39 hodnocení)

Apartamentos Casa Ruben se nachází v Pyrenejích, 16 km od Ainsy. Nabízí panoramatický výhled na řeky Cinca a Jagu, bezplatné Wi-Fi v pokojích, restauraci a parkování zdarma. Vytápěné apartmány ve venkovském stylu mají dlážděné podlahy a šikmé dřevěné panely. Každý má balkon a obývací pokoj s pohovkou a kabelovou TV. K dispozici je vlastní koupelna a dobře vybavený kuchyňský kout s pračkou. Apartamentos Casa Ruben má turistické informace. Ordesa y Do národního parku Monte Perdido dojedete autem za 30 minut a na francouzské hranice za 25 minut.