Ubytování ve městě Hoyos del Collado

Město Hoyos del Collado se nachází v regionu Kastilie a León ve státě Španělsko. Celkově ve městě Hoyos del Collado nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Hoyos del Collado

El Rondillo de Gredos
El Rondillo de Gredos

9,6 / 10 (48 hodnocení)

El Rondillo de Gredos se nachází v Hoyos del Collado a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má terasu, výhled na hory, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. El Rondillo de Gredos má gril a zahradu. Na letiště Salamanca je to 96 km.

La Casona de Collado
La Casona de Collado

9,1 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování La Casona de Collado máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Tento prázdninový dům se nachází v Hoyos del Collado a nabízí zahradu s grilem. Nabízí bezplatné Wi-Fi a soukromé parkoviště. Apartmán má posezení a kuchyňský kout s mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je 6 koupelen s vanou. La Casona de Collado stojí 48 km od Béjaru a 27 km od El Barco de Ávila. V okolí se můžete věnovat různým aktivitám včetně jízdy na koni a pěší turistiky.