Ubytování ve městě Huétor Santillán

Město Huétor Santillán se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Huétor Santillán nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Huétor Santillán

Villa Cuesta Colorada
Villa Cuesta Colorada

9 / 10 (1 hodnocení)

Villa Cuesta Colorada se nachází 12 km od vyhlídky San Nicolas a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, sdílený lounge a gril. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na město. V okolí se lze věnovat pěší turistice. Vila stojí 13 km od granadské katedrály a muzea San Juan de Dios. Villa Cuesta Colorada stojí 28 km od letiště Federica Garcii Lorcy Granada-Jaen.

Casa Rural Mirador de la Sierra
Casa Rural Mirador de la Sierra

7,5 / 10 (11 hodnocení)

V ubytování Casa Rural Mirador de la Sierra máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa Rural Mirador de la Sierra se nachází v Huétoru Santillán a nabízí sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento venkovský dům nabízí bezplatné parkování a služby concierge. Tento venkovský dům s terasou a výhledem na město má 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny s bidetem. K dispozici jsou také 3 koupelny se sprchou a fénem, ručníky a ložní prádlo. Venkovský dům má také gril. Casa Rural Mirador de la Sierra poskytuje službu půjčení jízdních kol a v okolí se lze věnovat pěší turistice. Ubytování je vzdálené 12 km od vyhlídky San Nicolas a 13 km od granadské katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdálené 28 km.

Relajante villa con piscina y vistas a S. Nevada
Relajante villa con piscina y vistas a S. Nevada

Relajante villa con piscina y vistas se může pochlubit sezónním venkovním bazénem a terasou. a S. Nevada nabízí ubytování v Huétor Santillán s bezplatným Wi-Fi a výhledem do zahrady. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 4 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 4 koupelny s fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Vila stojí 12 km od vyhlídky San Nicolas a 13 km od granadské katedrály. Letiště Federico Garcia Lorca Granada-Jaen je vzdáleno 28 km.