Ubytování ve městě Isóbol

Město Isóbol se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Isóbol nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Isóbol

Mas Ravetllat
Mas Ravetllat

9,2 / 10 (274 hodnocení)

Mas Ravetllat se nachází v centru údolí La Cerdanya, 10 km od Puigcerdà a 5 km od Bellver de Cerdanya. Nabízí zahradu, soukromý borový les a piknikové prostory. Všechny pokoje mají vlastní terasu a vlastní koupelnu. K dispozici jsou také bezplatné toaletní potřeby a fén. Mas Ravetllat poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. K dispozici je také sdílený lounge. Mas Ravetllat leží 15 km od lyžařského střediska Masella a La Molina.

ISOVOL I
ISOVOL I

7 / 10 (5 hodnocení)

ISOVOL se nachází 19 km od Městského muzea Llivia, 20 km od přírodního parku El Cadí-Moixeró a 23 km od lyžařského střediska La Molina. I nabízí ubytování v Isóbolu. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Masella je vzdálená 11 km a Real Club de Golf de Cerdaña 14 km. Apartmán má TV. Apartmán má kuchyň s lednicí, sporákem a myčkou nádobí. Apartmány jsou vzdálené 32 km od zahrad Artigas a 48 km od města Massís del Pedraforca. Letiště Andorra-La Seu d'Urgell je vzdáleno 40 km.