Ubytování ve městě Izal

Město Izal se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Izal nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Izal

Alojamientos Rurales Apezarena
Alojamientos Rurales Apezarena

9,5 / 10 (134 hodnocení)

Alojamientos Rurales Apezarena se nachází na venkově Navarry v Izalzu a nabízí útulné apartmány s bezplatným Wi-Fi a výhledem na hory. Apartmány mají 2 ložnice a 2 koupelny. Každý útulný apartmán má obývací pokoj s pohovkou a TV s plochou obrazovkou. K dispozici je moderní kuchyň s jídelním stolem, myčkou nádobí, sporákem, mikrovlnnou troubou, kávovarem a nádobím. K dispozici je sdílený gril a lyžárna. Zajistit lze také návštěvu fungující farmy majitele. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a lyžování. Alojamientos Rurales Apezarena stojí 10 km od lyžařského střediska Larra-Belagua a 15 km od lyžařského střediska Abodi. 85 km od Pamplony.

XANDUA Etxea - Selva de Irati -
XANDUA Etxea - Selva de Irati -

8,9 / 10 (15 hodnocení)

XANDUA Etxea nabízí výhled do zahrady. - Polsko De Irati - nabízí ubytování s balkonem a kávovarem, asi 30 km od Footbridge Holzarte. Nabízí terasu a Wi-Fi zdarma. Chata má terasu, výhled na hory, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je zahrada a v okolí se lze věnovat pěší turistice. XANDUA Etxea - Selva de Irati - stojí 44 km od rokle Kakuetta. Na letiště Pamplona je to 84 km.

Casa Rural Janet
Casa Rural Janet

8,7 / 10 (64 hodnocení)

Casa Rural Janet se nachází asi 30 km od Footbridge Holzarte a nabízí ubytování se zahradou, balkonem a výhledem na řeku. Nabízí výhled do zahrady a terasu. Apartmán má 3 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavený kuchyňský kout a terasu s výhledem na hory. Ubytování je vzdálené 44 km od kakuettské soutěsky. Na letiště Pamplona je to 84 km.

Casa Maestro
Casa Maestro

Casa Maestro se nachází v Izalu a nabízí výhled na hory, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bar a gril. Ve všech prostorách je zdarma dostupné Wi-Fi. Chata má terasu, výhled na město, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a toaletními potřebami zdarma. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska, kávovar a rychlovarná konvice. Casa Maestro má také dětské hřiště. V okolí se lze věnovat pěší turistice, lyžování a rybaření. K dispozici je lyžárna. Casa Maestro stojí 68 km od letiště Pamplona a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.