Ubytování ve městě Jabaloyas

Město Jabaloyas se nachází v regionu Aragonie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jabaloyas nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jabaloyas

Casa Rural El Escaramujo
Casa Rural El Escaramujo

10 / 10 (2 hodnocení)

Casa Rural El Escaramujo se nachází v Jabaloyasu a nabízí ubytování se zahradou, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a společným salonkem. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a stolnímu tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na hory, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Na letiště Valencia je to od Casa Rural El Escaramujo 191 km.

Las Leyendas del Jabal
Las Leyendas del Jabal

9,5 / 10 (176 hodnocení)

Las Leyendas del Jabal se nachází v malé vesnici Sierra de Albarracín a nabízí dvoulůžkové pokoje s manželskou postelí a vlastní koupelnou. Wi-Fi je dostupné zdarma. Las Leyendas del Jabal má pokoje zařízené v rustikálním klasickém stylu s dřevěným stropem. Všechny mají vlastní koupelnu s vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. V okolí najdete malý výběr barů a supermarketů. Na požádání lze stolovat také na pokoji. Hosté mohou ochutnat místní kuchyni. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a dalším aktivitám. Majitelé vám mohou poskytnout informace o různých trasách a aktivitách. Penzion se nachází v Jabaloyi, 45 km od města Teruel a muzea paleontologie Dinópolis. Za 1 hodinu dojedete k hraničnímu přechodu La Cruz de los Tres Reinos, kde se setkaly bývalé království Aragonu, Castille a Valencie. V nedaleké krajině najdete dobré turistické a cyklistické stezky.

Los Diezmos
Los Diezmos

7,2 / 10 (17 hodnocení)

Los Diezmos se nachází v Jabaloyas a nabízí zahradu, terasu, restauraci a bar. Všechny pokoje v penzionu mají šatní skříň. Pokoje v Los Diezmos mají vlastní koupelnu se sprchou a fénem a některé také výhled do zahrady. Všechny pokoje mají ložní prádlo a ručníky. Los Diezmos podává kontinentální snídani. Na letiště Valencia je to 191 km.