Ubytování ve městě Jaurrieta

Město Jaurrieta se nachází v regionu Navarra ve státě Španělsko. Celkově ve městě Jaurrieta nabízíme 4 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Jaurrieta

Casa rural Lucuj
Casa rural Lucuj

9,2 / 10 (90 hodnocení)

Casa rural Lucuj se nachází v obci Jaurrieta, 41 km od Footbridge Holzarte, a nabízí bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. V okolí se lze věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Pamplona je to 73 km.

Casa Ayabe
Casa Ayabe

8,9 / 10 (94 hodnocení)

Casa Ayabe nabízí ubytování v Jaurrietě, 41 km od Footbridge Holzarte. Toto ubytování v soukromí nabízí výhled na město a hory a bezplatné Wi-Fi. Toto ubytování v soukromí má satelitní TV. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se zde podává kontinentální snídaně. Hosté mohou využívat sdílený lounge a v okolí se věnovat pěší turistice a cyklistice. Na letiště Pamplona je to 73 km.

Hostal Casa Sario
Hostal Casa Sario

8,7 / 10 (107 hodnocení)

Tento venkovský penzion se nachází ve vesnici Jaurrieta v Navarrských Pyrenejích, pouhých 30 minut jízdy od lesa Irati. Nabízí restauraci podávající tradiční jídla a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Hostal Casa Sario poskytuje ubytování v pokojích s příjemným výhledem a rustikálním nábytkem. Pokoje mají také TV a vlastní koupelnu. Tento okouzlující penzion má bar a venkovní terasu. V okolí najdete několik obchodů a bazén je vzdálený 7 km. Penzion stojí 45 minut jízdy od údolí Roncal a 68 km od Pamplony.

Casa JabardeIrati
Casa JabardeIrati

Casa JabardeIrati se nachází v Jaurrietě, pouhých 41 km od Footbridge Holzarte, a nabízí zahradu, bar a nepřetržitě otevřenou recepci. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. V okolí se můžete věnovat lyžování a cyklistice. Chata má 4 ložnice, kabelovou TV s plochou obrazovkou a plně vybavenou kuchyň s lednicí, sporákem, pračkou, myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na lyžích lze dojet až k budově. Na letiště Pamplona je to 73 km.