Ubytování ve městě Juances

Město Juances se nachází v regionu Galicie ve státě Španělsko. Celkově ve městě Juances nabízíme 2 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Juances

Luzada - Glamping Burbujas Galicia
Luzada - Glamping Burbujas Galicia

10 / 10 (4 hodnocení)

Luzada - Glamping Burbujas Galicia se nachází v Juances, 1,7 km od pláže Esteiro a 1,9 km od pláže Muiñelo. Nabízí ubytování s bezplatným Wi-Fi, klimatizací a přístupem do zahrady s terasou. K dispozici je také vířivka a vířivka. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby, pantofle a župany. Každé ráno se v luxusním stanu podává kontinentální snídaně. Letiště A Coruña leží 115 km daleko.

Casa Pereiro Sur
Casa Pereiro Sur

Casa Pereiro se nachází ve městě Juances a nabízí výhled na hory, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, posezení, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu s bidetem a fénem. K dispozici je také mikrovlnná trouba, toustovač a kávovar. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Na letiště A Coruña je to 116 km.