Ubytování ve městě Juncosa

Město Juncosa se nachází v regionu Katalánsko ve státě Španělsko. Celkově ve městě Juncosa nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě Juncosa

Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat
Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat

9,4 / 10 (16 hodnocení)

V ubytování Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Ubytování se nachází v obci Juncosa, 20 km od města Serra del Montsant. Ca la Francesa - Les Garrigues - Priorat nabízí ubytování se sdíleným loungem, bezplatným Wi-Fi, sdílenou kuchyní a business centrem. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice a tenisu. Prázdninový dům má terasu, výhled na město, 5 ložnic, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 37 km od Escoly Superior Politècnica a Generální konfederace práce. Letiště Lleida-Alguaire je vzdáleno 57 km.

CAL PUIG, ENOTURISMO RURAL entre Viñas y Bosques
CAL PUIG, ENOTURISMO RURAL entre Viñas y Bosques

9,3 / 10 (3 hodnocení)

CAL PUIG, ENOTURISMO RURAL entre nabízí ubytování s vlastním bazénem, výhledem na bazén a terasou. Viñas y Bosques se nachází v obci Juncosa. 28 km od Tarragony. Vila má 4 ložnice, satelitní TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s myčkou nádobí a mikrovlnnou troubou, pračku a 3 koupelny s vanou. Hosté, kteří chtějí cestovat lehce, mohou za příplatek využít ručníky a ložní prádlo. Personál recepce hovoří katalánsky, německy, anglicky a španělsky a ochotně vám poskytne praktické informace o okolí. Hosté si mohou zaplavat ve venkovním bazénu, věnovat se pěší turistice nebo relaxovat v zahradě a využívat gril. Vila stojí 38 km od Salou a 32 km od Sitges. TMASIA HISTÓRICA ENTRE VIÑAS Y BOSQUES a hotel nabízí placenou dopravu na letiště.CAL PUIG stojí 31 km od letiště Reus.

Mas Godell
Mas Godell

9 / 10 (6 hodnocení)

Mas Godell se nachází v letovisku Juncosa, pouhých 43 km od přístavu Tarragona, a nabízí ubytování s terasou, restaurací a bezplatným Wi-Fi. Tato vila má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Vila má 5 ložnic, kabelovou TV, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, pračku a 5 koupelen se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. Mas Godell stojí 36 km od kongresového paláce Palacio de Congresos a 16 km od kláštera Santes Creus. Na letiště Reus je to 39 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.