Ubytování ve městě La Alameda de Cervera

Město La Alameda de Cervera se nachází v regionu Castilla-La Mancha ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Alameda de Cervera nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Alameda de Cervera

Casa rural Aldea
Casa rural Aldea

9,2 / 10 (5 hodnocení)

Casa rural Aldea se nachází v La Alameda de Cervera a nabízí sezónní venkovní bazén a gril. Tato chata má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tato chata má výhled na bazén a do zahrady, 4 ložnice a terasu. Klimatizovaná chata má TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí, posezení, pračku a 2 koupelny s bidetem, sprchou a vanou. Na letiště Albacete je to 153 km.

Finca Los Molinos
Finca Los Molinos

8,6 / 10 (5 hodnocení)

Bienestar Rural Los Molinos se nachází na venkově Castile-La Mancha a je obklopen zahradami s venkovním bazénem, grilem a dětskými houpačkami. Zdarma jsou k dispozici jízdní kola. Dům je zařízen ve žlutých a červených tónech a má moderní dřevěný nábytek. Každá ložnice má individuálně nastavitelné topení a v obývacím pokoji je krb, TV a DVD přehrávač. V kuchyni je sporák, mikrovlnná trouba a pračka. Mokřady Mancha Húmeda jsou vzdálené 80 km a jezera Ruidera 60 km. Do Alcázar de San Juan a Tomelloso dojedete autem za necelých 20 minut. Na požádání lze zajistit masáže a kosmetické procedury.

Casa (tipo) RURAL MANCHEGA
Casa (tipo) RURAL MANCHEGA

8,4 / 10 (5 hodnocení)

V ubytování Casa (tipo) RURAL MANCHEGA máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Casa (tipo) RURAL MANCHEGA se nachází v La Alameda de Cervera a nabízí bar a gril. Tento prázdninový dům má zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Tento prázdninový dům se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem, obývací pokoj a TV s plochou obrazovkou. Na letiště Albacete je to 152 km.