Ubytování ve městě La Borrega

Město La Borrega se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Borrega nabízíme 8 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Borrega

Nice apartment in Valencia de alcantara with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms
Nice apartment in Valencia de alcantara with Outdoor swimming pool, WiFi and 2 Bedrooms

Nice apartment in Valencia de alcantara se nachází v La Borrega, 16 km od římského města Ammaia a 19 km od hradu Marvao. Nabízí venkovní bazén, Wi-Fi zdarma a 2 ložnice. 25 km od Castelo de Vide a 30 km od radnice Portalegre. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 2 ložnice, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj a TV. Apartmán je vzdálený 30 km od hradu Portalegre a 31 km od kaple Calvario. Na letiště Badajoz je to 91 km.

Studio on rural authentic finca with shared pool
Studio on rural authentic finca with shared pool

7 / 10 (1 hodnocení)

Studio on rural autentica with shared pool se nachází v La Borrega, 19 km od římského města Ammaia a 22 km od hradu Marvao. Nabízí venkovní bazén a sdílenou kuchyň. Tento prázdninový dům nabízí klimatizované ubytování s terasou. Tento prázdninový dům má obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. Studio on rural autentica with shared pool je vzdálené 28 km od Castelo de Vide a 33 km od radnice Portalegre. Na letiště Badajoz je to 89 km.

Beautiful apartment in Valencia de alcantara with WiFi, 1 Bedrooms and Outdoor swimming pool
Beautiful apartment in Valencia de alcantara with WiFi, 1 Bedrooms and Outdoor swimming pool

Beautiful apartment in Valencia de alcantara se nachází v La Borrega, 16 km od římského města Ammaia a 19 km od hradu Marvao. Nabízí Wi-Fi zdarma, 1 ložnici a venkovní bazén. 25 km od Castelo de Vide a 30 km od radnice Portalegre. Tento apartmán se nachází v přízemí a má 1 ložnici, dobře vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou, obývací pokoj a TV. Apartmán je vzdálený 30 km od hradu Portalegre a kaple Calvario. Na letiště Badajoz je to 91 km.

Rural Farmhouse in Valencia de Alc ntara with Pool
Rural Farmhouse in Valencia de Alc ntara with Pool

Rural Farmhouse in Valencia de AlcÃntara with Pool se nachází ve městě La Borrega, 19 km od římského města Ammaia a 22 km od hradu Marvao. Nabízí terasu a klimatizaci. Tento prázdninový dům je vzdálený 33 km od hradu Portalegre a 34 km od kaple Calvario. Prázdninový dům má 2 ložnice, TV a plně vybavenou kuchyň s myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou, pračkou, lednicí a varnou deskou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Rural Farmhouse in Valencia de AlcÃntara with Pool nabízí zahradu, gril a venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 28 km od Castelo de Vide a 33 km od radnice Portalegre. Na letiště Badajoz je to 89 km.

Modern Farmhouse in La Ace a de la Borrega with Pool
Modern Farmhouse in La Ace a de la Borrega with Pool

Modern Farmhouse in La Acena de la Borrega with Pool se nachází v La Borrega, 19 km od římského města Ammaia, 22 km od hradu Marvao a 28 km od Castelo de Vide. Tento prázdninový dům je vzdálený 34 km od kaple Calvario a katedrály Portalegre. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 4 ložnice, TV a kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Modern Farmhouse in La Acena de la Borrega with Pool nabízí zahradu, gril a venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 33 km od radnice Portalegre a hradu Portalegre. Na letiště Badajoz je to 91 km.

Modern Farmhouse in Valencia de Alc ntara with Pool
Modern Farmhouse in Valencia de Alc ntara with Pool

Modern Farmhouse in Valencia de Alcántara with Pool se nachází v La Borrega, 19 km od římského města Ammaia, 22 km od hradu Marvao a 28 km od Castelo de Vide. Kaple Calvario a katedrála Portalegre jsou vzdálené 34 km. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, TV a kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Modern Farmhouse in Valencia de Alcántara with Pool nabízí zahradu, gril a venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 33 km od radnice Portalegre a hradu Portalegre. Na letiště Badajoz je to 91 km.

Comfy Farmhouse in Valencia de Alc ntara with Pool
Comfy Farmhouse in Valencia de Alc ntara with Pool

La Casita Del Olivo se nachází v La Borrega, 19 km od římského města Ammaia, 22 km od hradu Marvao a 28 km od Castelo de Vide. Tento prázdninový dům je vzdálený 34 km od kaple Calvario a katedrály Portalegre. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, TV a kuchyň s mikrovlnnou troubou a lednicí. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. La Casita Del Olivo má zahradu, gril a venkovní bazén. Ubytování je vzdálené 33 km od radnice Portalegre a hradu Portalegre. Na letiště Badajoz je to 91 km.

Rustic Farmhouse in Valencia de Alc ntara with BBQ
Rustic Farmhouse in Valencia de Alc ntara with BBQ

Rustic Farmhouse in Valencia de Alc ntara se nachází ve Valencii de Alc ntara, pouhých 19 km od římského města Ammaia, a nabízí ubytování s terasou, zahradou a venkovním bazénem. Tento prázdninový dům se nachází 22 km od hradu Marvao a 28 km od Castelo de Vide. Tento klimatizovaný prázdninový dům má 1 ložnici, TV a kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Rustic Farmhouse in Valencia de Alc ntara má gril. Ubytování je vzdálené 33 km od radnice Portalegre a hradu Portalegre. Na letiště Badajoz je to 89 km.