Ubytování ve městě La Caridad

Město La Caridad se nachází v regionu Asturie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Caridad nabízíme 6 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Caridad

Hotel Rural Casa Xusto
Hotel Rural Casa Xusto

9,6 / 10 (773 hodnocení)

V ubytování Hotel Rural Casa Xusto máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Hotel Rural Casa Xusto se nachází uprostřed hor v malém městečku La Caridad. Tento dům z 19. století má dřevěné podlahy, kamenné zdi a výhled do zahrady. Pokoje v Casa Xusto mají ústřední topení a bezplatné Wi-Fi. Všechny jsou individuálně zařízené a mají vlastní koupelnu s vanou. Některé pokoje mají také posezení s pohovkou a trámovými stropy. Dům má centrální obývací pokoj, kde jsou k dispozici deskové hry a káva. K dispozici jsou pohovky, křesla a krb. Hotel Rural Casa Xusto má také dvůr a okolní zahrady. Casa Xusto se nachází na poutní cestě Camino De Santiago a je dostupný po dálnici N-634. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, cyklistice, rybaření a kanoistice. Pláž je vzdálená 2,5 km.

Apartamentos Rurales Camín Real
Apartamentos Rurales Camín Real

9,6 / 10 (42 hodnocení)

Apartamentos Rurales Camín Real se nachází v La Caridad, 2,2 km od pláže Monellos, a nabízí výhled do zahrady, bezplatné Wi-Fi a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má terasu, výhled na hory, posezení, kabelovou TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. K vybavení patří myčka nádobí, mikrovlnná trouba, varná deska a kávovar. Hosté mohou relaxovat v zahradě. Apartamentos Rurales Camín Real stojí 2,3 km od pláže Cambaredo. Na letiště Asturias je to 76 km.

Casa Rural Caserío el Molín
Casa Rural Caserío el Molín

9,6 / 10 (7 hodnocení)

Casa Rural Caserío el Molín se nachází v obci La Caridad v Asturii a nabízí balkon a výhled do zahrady. Nabízí zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Venkovský dům má 6 ložnic, 6 koupelen, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem na hory. Venkovský dům má také gril. Na letiště Asturias je to 74 km.

Apartamentos Viavelez
Apartamentos Viavelez

9,5 / 10 (66 hodnocení)

Apartamentos Viavelez se nachází v La Caridad a nabízí bezplatné Wi-Fi, sezónní venkovní bazén, zahradu a sdílený lounge. Apartmány mají TV s plochou obrazovkou, vlastní koupelnu se sprchou a bezplatnými toaletními potřebami a kuchyň s lednicí, mikrovlnnou troubou a toustovačem. K dispozici je také terasa. Apartamentos Viavelez stojí 2,3 km od pláže Monellos a 2,7 km od pláže Cambaredo. Na letiště Asturias je to 76 km.

Apartamento La Caridad
Apartamento La Caridad

9,4 / 10 (18 hodnocení)

Apartamento La Caridad se nachází v La Caridad. Ubytování je vzdálené 1,5 km od pláže Cambaredo a poskytuje bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Apartmán má samostatnou ložnici, koupelnu a obývací pokoj. Na místě si můžete půjčit jízdní kola a v okolí se věnovat pěší turistice. Na letiště Asturias je to 75 km.

Pensión Sayane
Pensión Sayane

8,2 / 10 (10 hodnocení)

Pensión Sayane se nachází v La Caridad, 1,1 km od pláže Cambaredo, a nabízí terasu, nekuřácké pokoje, bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách a bar. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu. Pensión Sayane stojí 74 km od letiště Asturias.