Ubytování ve městě La Degollada

Město La Degollada se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Degollada nabízíme 5 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Degollada

Casa en finca de uva con piscina privada, cubierta y climatizada
Casa en finca de uva con piscina privada, cubierta y climatizada

9,8 / 10 (5 hodnocení)

Casa en finca de uva con piscina privada se nachází v La Degollada na ostrově Tenerife. cubierta y climatizada má terasu. Tento prázdninový dům nabízí výhled do zahrady, zahradu, soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na bazén, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 36 km od golfového hřiště Golf del Sur a 46 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 29 km.

Naturaleza , tranquilidad, barbacoa....que mas!
Naturaleza , tranquilidad, barbacoa....que mas!

8,8 / 10 (5 hodnocení)

Naturaleza, sedativa, barbacoa...que mas! se nachází v La Degollada, 33 km od golfového hřiště Golf del Sur, 43 km od aquaparku Aqualand a 42 km od golfového hřiště Golf Las Americas. Nabízí terasu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Tento apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj a plně vybavený kuchyňský kout. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Apartmán je vzdálený 43 km od Siam Parku a 44 km od kongresového centra Piramide de Arona. Na letiště Tenerife South je to 26 km.que mas!.

Live Casa Rural El Cango
Live Casa Rural El Cango

8,7 / 10 (12 hodnocení)

V ubytování Live Casa Rural El Cango máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Live Casa Rural El Cango se nachází v La Degollada a nabízí soukromý bazén a bezplatné Wi-Fi. Vila má terasu. Vila má 1 ložnici, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, fénem a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je terasa a v okolí se lze věnovat pěší turistice a potápění. Live Casa Rural El Cango stojí 32 km od golfového hřiště Golf del Sur a 42 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 26 km.

Finca las Flores
Finca las Flores

Finca las Flores se nachází 30 km od golfového hřiště Golf del Sur a 41 km od aquaparku Aqualand. Nabízí bezplatné Wi-Fi a terasu. Tento apartmán má vlastní bazén, zahradu a neplacené soukromé parkoviště. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavený kuchyňský kout a koupelnu. Nechybí ani TV s plochou obrazovkou. Apartmán je vzdálený 39 km od golfového hřiště Las Americas a 40 km od Siam Parku. Na letiště Tenerife Jih je to 24 km.

holiday home Casa El Moral, Arico - La Sabinita
holiday home Casa El Moral, Arico - La Sabinita

Holiday home Casa El Moral, Arico - La Sabinita se nachází v La Degollada, 33 km od golfového hřiště Golf del Sur, 44 km od aquaparku Aqualand a 43 km od golfového hřiště Las Americas. Kongresové centrum Piramide de Arona je vzdálené 45 km. Tento prázdninový dům se 2 ložnicemi má bezplatné Wi-Fi, TV, pračku a kuchyň s lednicí a sporákem. Prázdninový dům je vzdálený 43 km od Siam Parku a 45 km od Museo militar regional de Canarias. Na letiště Tenerife Jih je to 27 km.