Ubytování ve městě La Garrovilla

Město La Garrovilla se nachází v regionu Extremadura ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Garrovilla nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Garrovilla

Casa Rural LA CASA DEL AGUA MÉRIDA
Casa Rural LA CASA DEL AGUA MÉRIDA

9,5 / 10 (30 hodnocení)

Casa Rural LA CASA DEL AGUA MÉRIDA se nachází v La Garrovilla a nabízí ubytování se soukromým bazénem, patiem a výhledem do zahrady. Merida je vzdálená 13 km. Na místě je neplacené soukromé parkoviště. Prázdninový dům má 4 oddělené ložnice a kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a jídelním koutem. Prázdninový dům má sluneční terasu. K dispozici je také zázemí pro grilování, zahrada, venkovní bazén a sdílený lounge. Casa Rural LA CASA DEL AGUA MÉRIDA stojí 46 km od Almendralejo a 23 km od Alange. Letiště Talavera La Real je vzdálené 32 km.

Lobelia Suites- Apartamentos Rurales petfriendly
Lobelia Suites- Apartamentos Rurales petfriendly

9,1 / 10 (25 hodnocení)

V ubytování Lobelia Suites- Apartamentos Rurales petfriendly máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Lobelia Suites- Apartamentos Rurales petfriendly se nachází v La Garrovilla, 14 km od římského akvaduktu Los Milagros a 16 km od baziliky sv. Eulalie. Nabízí výhled na město a bezplatné Wi-Fi. Apartmány mají klimatizaci, plně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, TV s plochou obrazovkou a vlastní koupelnu se sprchou, bezplatnými toaletními potřebami a fénem. K vybavení patří lednice, sporák, mikrovlnná trouba a kávovar. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, rybaření a cyklistice. Maurská pevnost Alcazaba a vlakové nádraží Merida jsou vzdálené 16 km. Na letiště Badajoz je to 39 km.

Casa Rural Los Mayorales II Apartamento
Casa Rural Los Mayorales II Apartamento

8,8 / 10 (13 hodnocení)

Casa Rural Los Mayorales II Apartamento se nachází v La Garrovilla, 14 km od římského akvaduktu Los Milagros, 17 km od baziliky sv. Eulalie a maurské pevnosti Alcazaba. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán nabízí terasu. Tento klimatizovaný apartmán má 3 ložnice, TV s plochou obrazovkou, jídelní kout, kuchyň s lednicí a obývací pokoj. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Každé ráno se podává kontinentální snídaně. Casa Rural Los Mayorales II Apartamento stojí 17 km od vlakového nádraží Merida a 18 km od Casa de Mitreo. Na letiště Badajoz je to 38 km.