Ubytování ve městě La Listada

Město La Listada se nachází v regionu Tenerife ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Listada nabízíme 11 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Listada

VIVIENDA VACACIONAL Casa Tajinaste
VIVIENDA VACACIONAL Casa Tajinaste

9,6 / 10 (82 hodnocení)

V ubytování VIVIENDA VACACIONAL Casa Tajinaste máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. VIVIENDA VACACIONAL Casa Tajinaste se nachází asi 700 metrů od pláže La Jaca a nabízí ubytování s balkonem, kávovarem a výhledem na moře. Nabízí bezplatné Wi-Fi a nepřetržitě otevřenou recepci. Tento prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem, TV s plochou obrazovkou, posezení a 1 koupelnu s bidetem. Na místě je terasa a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. VIVIENDA VACACIONAL Casa Tajinaste stojí 22 km od golfového hřiště Golf del Sur a 32 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 16 km.

2 THE HOUSE of RISING SUN
2 THE HOUSE of RISING SUN

9 / 10 (5 hodnocení)

2 THE HOUSE of RISING SUN se nachází v La Listada na Tenerife a nabízí balkon. Nachází se 100 metrů od pláže La Jaca a nabízí bezplatné Wi-Fi a bezplatnou kyvadlovou dopravu. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj s TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě si lze pronajmout auto. 2 THE HOUSE of RISING SUN stojí 2,5 km od pláže Playa Puerto de Tajao a pláže Playa De Tajao. Na letiště Tenerife Jih je to 15 km.

risveglio sull oceano wifi-parking-free
risveglio sull oceano wifi-parking-free

8,7 / 10 (8 hodnocení)

V ubytování risveglio sull oceano wifi-parking-free máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Risveglio sull oceano wifi-parking-free se nachází asi 500 metrů od pláže Playa La Jaca a nabízí ubytování s balkonem a výhledem do zahrady. Nabízí výhled na moře a hory a bezplatné Wi-Fi. Apartmán má 2 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a rychlovarnou konvicí a 1 koupelnu s bidetem a vanou nebo sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Personál nepřetržitě otevřené recepce hovoří anglicky, španělsky a italsky. Na místě je dětské hřiště. risveglio sull oceano wifi-parking-free stojí 3 km od pláže Playa Puerto de Tajao a 22 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 15 km.

CASA CON PISCINA EN TENERIFE - VISTA MAR Y EL TEIDE
CASA CON PISCINA EN TENERIFE - VISTA MAR Y EL TEIDE

8,6 / 10 (19 hodnocení)

V ubytování CASA CON PISCINA EN TENERIFE - VISTA MAR Y EL TEIDE máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. CASA CON PISCINA EN TENERIFE - VISTA MAR Y EL TEIDE se nachází v letovisku La Listada, pouhých 700 metrů od pláže Playa La Jaca, a nabízí ubytování u pláže s venkovním bazénem, zahradou, terasou a bezplatným Wi-Fi. V okolí se můžete věnovat pěší turistice a rybaření. Prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň s lednicí a kávovarem a 2 koupelny se sprchou a fénem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. K dispozici je také gril. CASA CON PISCINA EN TENERIFE - VISTA MAR Y EL TEIDE stojí 2,8 km od pláže Ganado a 22 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife South je to 15 km. Ubytování zajišťuje placenou dopravu na letiště.

Casa Almendra - Private pool - Ocean View - BBQ - Garden - Terrace - Free Wifi - Child & Pet-Friendly - 4 bedrooms - 8 people
Casa Almendra - Private pool - Ocean View - BBQ - Garden - Terrace - Free Wifi - Child & Pet-Friendly - 4 bedrooms - 8 people

8,4 / 10 (42 hodnocení)

Casa Almendra - Private pool - Ocean View - BBQ - Garden - Terrace - Free Wifi - Child & Pet-Friendly - 4 bedrooms - 8 people se nachází v La Listada, pouhých 800 metrů od pláže Playa La Jaca, a nabízí ubytování s venkovním bazénem, terasou, grilem a bezplatným Wi-Fi. Tento prázdninový dům má také vlastní bazén. Prázdninový dům má 4 ložnice a 3 koupelny s fénem. Nechybí ani TV. Prázdninový dům je vzdálený 2,8 km od pláže Ganado a 22 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 15 km.

Casa Melocoton - Private pool - Ocean View - BBQ - Garden - Terrace - Free Wifi - Child & Pet-Friendly - 4 bedrooms - 8 people
Casa Melocoton - Private pool - Ocean View - BBQ - Garden - Terrace - Free Wifi - Child & Pet-Friendly - 4 bedrooms - 8 people

8,3 / 10 (4 hodnocení)

Casa Melocoton - Private pool - Ocean View - BBQ - Garden - Terrace - Free Wifi - Child & Pet-Friendly - 4 bedrooms - 8 people features a private pool. Nabízí venkovní bazén, zahradu, výhled do zahrady a bezplatné Wi-Fi ve všech prostorách. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 4 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 3 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům stojí 700 metrů od pláže Playa La Jaca a 2,7 km od pláže Ganado. Na letiště Tenerife Jih je to 16 km. Melocoton - soukromý bazén - výhled na oceán - gril - zahrada - terasa - bezplatné Wi-Fi - možnost ubytování s dětmi a domácími mazlíčky - 4 ložnice - 8 osob.

Abades Chalet
Abades Chalet

8,2 / 10 (32 hodnocení)

V ubytování Abades Chalet máte nárok na slevu Genius! Stačí se přihlásit a můžete ušetřit. Abades Chalet se nachází asi 700 metrů od pláže Abades a nabízí ubytování s výhledem na hory, terasou a kávovarem. Tento prázdninový dům se nachází necelý 1 km od pláže Los Abriguitos a 2,2 km od pláže Cardones a nabízí bezplatné Wi-Fi. Prázdninový dům má terasu, výhled na moře, 2 ložnice, obývací pokoj, TV s plochou obrazovkou, vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 1 koupelnu se sprchou. Na místě je zahrada s grilem a v okolí se můžete věnovat pěší turistice a cyklistice. Prázdninový dům stojí 2,7 km od pláže Cueva de la Arena a 23 km od golfového hřiště Golf del Sur. Abades Chalet stojí 17 km od letiště Tenerife South a za příplatek zajišťuje kyvadlovou dopravu na letiště.

Apartamento Tajao
Apartamento Tajao

7,5 / 10 (4 hodnocení)

Apartamento Tajao se nachází v La Listada, 100 metrů od pláže Playa Puerto de Tajao, 100 metrů od pláže Playa De Tajao a 600 metrů od pláže Callao Hondo. Nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán se nachází 20 km od golfového hřiště Golf del Sur a 30 km od aquaparku Aqualand. Apartmán má 2 ložnice, plně vybavenou kuchyň s lednicí a mikrovlnnou troubou a 1 koupelnu se sprchou. Apartmán je vzdálený 29 km od golfového hřiště Las Americas a 30 km od parku Siam. Na letiště Tenerife Jih je to 14 km.

1 THE HOUSE of RISING SUN
1 THE HOUSE of RISING SUN

7,2 / 10 (4 hodnocení)

Hotel La Listada se nachází v letovisku La Listada, 100 metrů od pláže Playa La Jaca, 2,5 km od pláže Playa Puerto de Tajao a 2,5 km od pláže Playa De Tajao. 1 THE HOUSE of RISING SUN nabízí ubytování s balkonem a bezplatným Wi-Fi. 31 km od aquaparku Aqualand a 30 km od golfového hřiště Las Americas. Apartmán má 1 ložnici, obývací pokoj s TV, plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Na místě je k dispozici terasa a v okolí se můžete věnovat golfu. 1 THE HOUSE of RISING SUN stojí 2,9 km od pláže Playa Callao Hondo a 21 km od golfového hřiště Golf del Sur. Na letiště Tenerife Jih je to 15 km.

Modern DUPLEX PENTHOUSE
Modern DUPLEX PENTHOUSE

Modern DUPLEX PENTHOUSE se nachází u pláže La Listada, pouhých 500 metrů od pláže Playa La Jaca, a nabízí ubytování u pláže se zahradou a bezplatným Wi-Fi. Tento apartmán má balkon. Apartmán má 2 ložnice, 1 koupelnu, ložní prádlo, ručníky, TV s plochou obrazovkou, plně vybavenou kuchyň a terasu s výhledem do zahrady. Hosté mohou využívat vířivku. Modern DUPLEX PENTHOUSE stojí 2,9 km od pláže Playa Puerto de Tajao a 3 km od pláže Playa De Tajao. Na letiště Tenerife Jih je to 15 km.

Traditional holiday home in Arico with garden
Traditional holiday home in Arico with garden

Traditional holiday home in Arico with garden se nachází v obci La Listada, pouhých 700 metrů od pláže La Jaca, a nabízí ubytování se zahradou, grilem a sdílenou kuchyní. Tento prázdninový dům je vzdálený 31 km od golfového hřiště Las Americas a 32 km od parku Siam. Tento prázdninový dům má 3 ložnice, obývací pokoj a plně vybavenou kuchyň s lednicí a sporákem. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům je vzdálený 21 km od golfového hřiště Golf del Sur a 32 km od aquaparku Aqualand. Na letiště Tenerife Jih je to 15 km.