Ubytování ve městě La Losilla

Město La Losilla se nachází v regionu Andalusie ve státě Španělsko. Celkově ve městě La Losilla nabízíme 3 hotelů, penzionů nebo jiných možností ubytování.

Další ubytování ve městě La Losilla

luz de la luna vakantiewoning
luz de la luna vakantiewoning

10 / 10 (4 hodnocení)

luz de la luna vakantiewoning se nachází v La Losilla a nabízí venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, bezplatné Wi-Fi a výhled na hory. Tento prázdninový dům nabízí neplacené soukromé parkoviště a sdílenou kuchyň. Prázdninový dům má 2 ložnice, kuchyň s lednicí a sporákem a 2 koupelny se sprchou, toaletními potřebami zdarma a pračkou. Ložní prádlo a ručníky jsou zajištěny. Prázdninový dům má terasu. Na mezinárodní letiště Region de Murcia je to 116 km.

Luz de la Luna B&B, Casa Rural
Luz de la Luna B&B, Casa Rural

9,9 / 10 (29 hodnocení)

Luz de la Luna B&B, Casa Rural se nachází v La Losilla a nabízí výhled do zahrady, sezónní venkovní bazén, zahradu, sdílený lounge, terasu a bar. Tento bed and breakfast nabízí Wi-Fi zdarma a neplacené soukromé parkoviště. Ve vlastní koupelně najdete sprchu, bezplatné toaletní potřeby, fén a župany. Luz de la Luna B&B, Casa Rural podává každé ráno snídani formou bufetu. V okolí se můžete věnovat pěší turistice, lyžování a cyklistice. Na místě si lze půjčit jízdní kola. Mezinárodní letiště Region de Murcia je vzdálené 117 km.

Casa Joya
Casa Joya

9,4 / 10 (32 hodnocení)

Casa Joya se nachází v pohoří Sierra de las Estancias, 22 km nebo 30 minut jízdy od Velez Rubio. Nabízí útulné ubytování, sezónní venkovní bazén a sluneční terasu. Vytápěné pokoje hotelu Casa Joya jsou individuálně zařízené a poskytují výhled na okolní hory. Najdete v nich satelitní TV, DVD přehrávač, stropní ventilátory a vlastní koupelnu. Apartmány mají obývací pokoj, jídelní kout a kuchyň s mikrovlnnou troubou, lednicí a varnou deskou. Casa Joya má restauraci, která nabízí mezinárodní kuchyni. Velez Blanco je vzdálen 35 minut jízdy a pláže na pobřeží Almeria 60 km.